Συνεχίζεται η αντιπαράθεση για το πρωθυπουργικό αεροσκάφος! Γεωργιάδης: «Αυτός ο Καρανίκας ούτε το ημερολόγιο δεν άνοιξε»

ΔΕΙΤΕ το βίντεο

Συνεχίζεται η σφοδρή αντιπαράθεση για το πρωθυπουργικό αεροσκάφος και το ταξίδι του Αλέξη Τσίπρα στο Παρίσι! Συγκεκριμένα, ο Άδωνις Γεωργιάδης κατήγγειλε πως στην επιστροφή ο πρωθυπουργός χρησιμοποίησε το πρωθυπουργικό αεροσκάφος «για να κάνει βόλτα» και κάπως έτσι... ξεκίνησε η σκληρή κόντρα με εκατέρωθεν δηλώσεις. 

Ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας το Σάββατο μίλησε στον ΣΚΑΙ και έκανε σοβαρές καταγγελίες σχετικά με το δρομολόγιο του πρωθυπουργικού αεροσκάφους για την σύνοδο των ηγετών του Νότου, που έγινε την περασμένη εβδομάδα.

Διαβάστε εδώ: ΠΥΡ και ΜΑΝΙΑ ο Άδωνις Γεωργιάδης-Τι κατήγγειλε για το πρωθυπουργικό αεροσκάφος! 

Στην συνέχεια ήρθε η απάντηση από το Μέγαρο Μαξίμου! Συνεργάτες του Αλέξη Τσίπρα κάνουν λόγο για «αήθεις και ψευδείς πληροφορίες» και «κοινούς συκοφάντες», ενώ παραδέχτηκαν πως ο πρωθυπουργός μαζί με την ελληνική αποστολή πριν επιστρέψουν στην Αθήνα έκαναν μια ολιγόωρη στάση στο Παρίσι, όχι όμως για αναψυχή αλλά για… δουλειές! Κυβερνητικοί κύκλοι επεσήμαναν άλλωστε πως το βαρύ πρόγραμμα του πρωθυπουργού δεν του επιτρέπει να ξεκουραστεί.

Διαβάστε εδώΤσίπρας: Πήγα στο Παρίσι μετά τη Λισαβόνα με το πρωθυπουργικό αεροσκάφος για δουλειές…! 

Ωστόσο, ο κ. Γεωργιάδης δεν έμεινε εκεί! Σήμερα, Κυριακή εμφανίστηκε στην τηλεοπτική εκπομπή «Τώρα ό, τι συμβαίνει», στο E και επιτέθηκε εκ νέου στην κυβέρνηση.

Μεταξύ άλλων, τόνισε πως τα κυβερνητικά στελέχη «μέσα στον πανικό τους έκαναν λάθος ακόμη και τις ημερομηνίες», λέγοντας πως στο non paper του Μαξίμου έχει γραφτεί η ημερομηνία 1η Φεβρουαρίου αντί της 31ης Ιανουαρίου!

Και συμπλήρωσε: «Αυτός ο Καρανίκας ούτε το ημερολόγιο δεν άνοιξε!» Στο ερώτημα που του τέθηκε «τι δουλειά έχει ο Καρανίκας», ο αντιπρόεδρος της ΝΔ απάντησε: «Αυτός γράφει τα non paper»!

Ακολούθως, στον Άδωνι Γεωργιάδη τέθηκε το εξής ερώτημα: "Εάν δεν έγιναν αυτά τα επενδυτικά ραντεβού, όπως λέει το Μαξίμου, δεν θα βγουν αυτές οι εταιρείες να το διαψεύσουν;", με τον αντιπρόεδρο της ΝΔ να απαντά: «Μπορεί να έχει κάποιο πρόστιμο η L'Oréal (σ.σ. η εταιρεία που ανέφερε το Μαξίμου), να της είπε ο Τσίπρας βοήθησέ με γιατί έχω πρόβλημα και θα σου σβήσω το πρόστιμο. Ξέρετε τί είναι η L'Oréal; Είχε εμπλακεί σε σκάνδαλο με τον Σαρκοζί».

Επιπλέον, ο κ. Γεωργιάδης ξεκαθάρισε πως σε καμία δήλωσή του δεν ενέπλεξε τα παιδιά του Αλέξη Τσίπρα, τονίζοντας πως «ξαφνικά, από μόνοι τους στο Μαξίμου μίλησαν για τα παιδιά του πρωθυπουργού», ενώ επιπρόσθετα τόνισε πως «δεν έχω ταξιδέψει ούτε μία φορά αεροπορικώς, πλην οικονομικής θέσης. Ποτέ στη business και δεν το διαφήμιζα».

«Κανένας πρωθυπουργός, στις αθλιότερες στιγμές της μεταπολίτευσης δεν τόλμησε να κάνει ταξίδι με το πρωθυπουργικό αεροσκάφος», δήλωσε ακόμη, ενώ τέλος, ζήτησε να μην κλείσει η αξιολόγηση και να φύγει ο Αλέξης Τσίπρας τώρα!

«Να παραιτηθεί να φύγει τώρα, είναι καταστροφικός κι επικίνδυνος. Να μην κλείσει την αξιολόγηση να φύγει τώρα και να γίνουν εκλογές. Η Ελλάδα έχει λεφτά μέχρι τον Ιούλιο. Τον Ιούλιο χρεοκοπεί»...

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top