Κάτια Μακρή: Έχουν πάθει υστερία οι Τούρκοι, δεν ξέρουν τι λένε και τι κάνουν

Πως σχολίασε την επική γκάφα με την υπουργοποίηση του Γιώργου Παπαδάκη

«Έχουν πάθει υστερία οι Τούρκοι. Δεν ξέρουν τι λένε και τι κάνουν» είπε η Κάτια Μακρή, ξεκινώντας το σχόλιό της στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του STAR με τη Μάρα Ζαχαρέα, όπου στάθηκε στην γκάφα των Τούρκων με την… υπουργοποίηση του δημοσιογράφου Γιώργου Παπαδάκη!

«Σήμερα βγήκαν αυτές οι φωτογραφίες από την άσκηση αλεξιπτωτιστών στην Κω. Σε χρόνο dt το πήραν όλα τα μεγάλα τουρκικά μέσα -t24, Sabah, θεωρητικά σοβαρά μέσα- παντού με το ίδιο κείμενο -copy paste- και λένε ότι την εντολή για την άσκηση της έδωσε ο υφυπουργός Γιώργος Παπαδάκης! Βεβαίως, δεν υπάρχει στην πολιτική ηγεσία Γιώργος Παπαδάκης! Αλλά και ούτε και στη στρατιωτική ηγεσία υπάρχει, το ψάξαμε!» είπε η κα Μακρή και συνέχισε: «Τι υπάρχει λοιπόν; Ο κ. Βίτσας είχε προχτές στον δημοσιογράφο Γιώργο Παπαδάκη. Οι Τούρκοι δημοσιογράφοι λοιπόν το πήραν, βάφτισαν υπουργό τον Γιώργο Παπαδάκη και προκάλεσαν διπλωματικό επεισόδιο!»

Όπως εξήγησε, «πάνω σε αυτό έβγαλε ανακοίνωση το τουρκικό ΥΠΕΞ, κάνανε σπέκουλα όλοι την ημέρα… Εμείς γελάμε αλλά δεν είναι τόσο αθώο, αυτοί προκειμένου να ενισχύσουν το εθνικιστικό παραλήρημα του Ερντογάν είναι ικανοί για τα πάντα…».

Μάλιστα, κλείνοντας είπε αστειευόμενη στην κα Ζαχαρέα: «Γι’ αυτό ας προσέχουμε και τι λέμε Μάρα, δεν ξέρεις που θα μας βρούμε!».

«Έχουν πάθει βέρτιγκο» αποκρίθηκε η κα Ζαχαρέα.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top