Μπαλάφας σε πολίτη που διαμαρτυρήθηκε για τον ΕΝΦΙΑ: «Άντε πάγαινε»!

«Τους τραμπούκους δεν τους φοβηθήκαμε ποτέ» είπε ο υφυπουργός- Πρώτη ανάρτηση 19:05

«Άντε πάγαινε» είπε τρεις φορές ο  υφυπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής, Γιάννης Μπαλάφας σε πολίτη στη Σάμο, ο οποίος του διαμαρτυρήθηκε για τα 1.126 ευρώ ΕΝΦΙΑ που πλήρωσε και του υπενθύμισε το πρόγραμμα της Θεσσαλονίκης!      

Ο κ. Μπαλάφας βρισκόταν συγκεκριμένα σε καφέ της Σάμου, όπου τον πλησίασε ο πολίτης και του είπε: «Πάνω από 30% κόψατε την σύνταξη και έδωσα 1.116  ευρώ στον ΕΝΦΙΑ».

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και υφυπουργός,  αρχικά του είπε «να είστε καλά» , θέλοντας προφανώς να δώσει τέλος στην συζήτηση αλλά όταν ο διαμαρτυρόμενος πολίτης, του είπε ότι τρεις μόνο βουλευτές χρειάζονται για να πέσει η κυβέρνηση, φάνηκε να εκνευρίζεται. «Ούτε ένας» υποστήριξε ο κ. Μπαλάφας ότι δεν θα βρεθεί, ενώ εκνευρίσθηκε κι άλλο όταν ο πολίτης του ζήτησε να πάει και στα hot spot να δει τι γίνεται (που είναι και ο τομέας ευθύνης του υπουργείου του).      

«Τους τραμπούκους δεν τους φοβηθήκαμε ποτέ. Εμείς δεν φοβηθήκαμε στη δικτατορία, θα φοβηθούμε τώρα;» απάντησε, για να προσθέσει: «Άντε πάγαινε, άντε πάγαινε, άντε πάγαινε»!    

«Δεν είμαι καθόλου τραμπούκος κύριέ μου, ούτε τη ΝΔ προσκυνάω ούτε το ΠΑΣΟΚ ούτε κανέναν» διαμαρτυρήθηκε  ο πολίτης, ο οποίος επανέλαβε ότι πλήρωσε 1.126 ευρώ ΕΝΦΙΑ «που λέγατε στο πρόγραμμα της Θεσσαλονίκης ότι  θα τον κόβατε»,  για να του απαντήσει εκ νέου, ο υφυπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής: «Να πας στο καλό».

Δείτε το βίντεο από την «Ομάδα Αλήθειας». 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top