Αισιόδοξος για το κλείσιμο της αξιολόγησης ο Φλαμπουράρης

«Το χθεσινό eurogroup αφήνει ελπίδες για το άνοιγμα ενός δρόμου» υποστήριξε

Αισιόδοξος για το κλείσιμο της αξιολόγησης ο Φλαμπουράρης

Την αισιοδοξία του για το κλείσιμό της δεύτερης αξιολόγησης, εξέφρασε ο υπουργός Επικρατείας, Αλέκος Φλαμπουράρης, στη διάρκεια συνέντευξης Τύπου στη Χαλκίδα, την οποία επισκέφθηκε στο πλαίσιο της πανελλαδικής εξόρμησης του ΣΥΡΙΖΑ για τα δύο χρόνια ανάληψης της διακυβέρνησης της χώρας.

Ο κ. Φλαμπουράρης, ανέφερε ότι στη διάρκεια της διετούς διακυβέρνησης υπήρξαν δύο περίοδοι με διαφορετικά χαρακτηριστικά, εκείνη από τις εκλογές του Ιανουαρίου 2015, έως και τη συμφωνία του θέρους του ιδίου έτους και η δεύτερη από τις εκλογές του Σεπτεμβρίου 2015 έως σήμερα.

Ο υπουργός  Επικρατείας χαρακτήρισε την περίοδο δύσκολη και για τη χώρα, αλλά και για την Ευρώπη, αποδίδοντας τις δυσκολίες στην πολιτική των φιλελεύθερων κυβερνήσεων στην Ευρώπη που "συντηρούν και αναπαράγουν τις πολιτικές της λιτότητας, τις οποίες πρώτη υπέστη η ελληνική κυβέρνηση."

Ο κ. Φλαμπουράρης  μίλησε για την άσκηση, εκ μέρους της κυβέρνησης, “μιας συνεπούς πολιτικής με το βλέμμα στα πιο αδύναμα κοινωνικά στρώματα” και υποστήριξε:  “Αποδείξαμε πως παρά τις δυσκολίες, μπορούμε να βλέπουμε προς τα στρώματα αυτά που πλήττονται από τις πολιτικές λιτότητας και όχι σε εκείνα που όχι μόνο δεν υποφέρουν, αλλά ευνοούνται από τις πολιτικές αυτές”.

Όπως ανέφερε,  “το χθεσινό eurogroup  αφήνει ελπίδες για το άνοιγμα ενός δρόμου, ώστε να αλλάξουν οι συνθήκες και να έλθει μια περίοδος άνοιξης για τους πολίτες της Ευρώπης”.

"Παρά τις επιθέσεις και τα ψέματα που αναπαράγονται, παρά -και δεν θεωρώ τους δημοσιογράφους υπεύθυνους γι' αυτό- την προσπάθεια ορισμένων να συμβάλουν στην επιδίωξη του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ για "αριστερή παρένθεση", λέω ότι αυτό δεν θα γίνει. Στηριζόμαστε στον ελληνικό λαό και το 2019 πάλι θα μας εμπιστευθεί ο λαός" τόνισε ο κ. Φλαμπουράρης.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top