Κυβερνητικές πηγές καταλογίζουν στον Μητσοτάκη «εξουσιαστικό σύνδρομο στέρησης»

«Να μην ετοιμάζεται για εκλογές πριν από το φθινόπωρο του 2019» λένε

Κυβερνητικές πηγές καταλογίζουν στον Μητσοτάκη «εξουσιαστικό σύνδρομο στέρησης»

Σφοδρή κριτική ασκούν κυβερνητικές πηγές στον Κυριάκο Μητσοτάκη, καταλογίζοντάς του «εξουσιαστικό σύνδρομο στέρησης», με αφορμή την ομιλία του στην Πολιτική Επιτροπή της ΝΔ, αλλά και στον διευθυντή του γραφείου Τύπου της ΝΔ, Μακάριο Λαζαρίδη, ότι «ως αλλοιωμένος αντίλαλός του, συνεχίζει τα ασύστολα ψεύδη».

Οι ίδιες πηγές σημειώνουν, αφενός με αποδέκτη τον πρόεδρο της ΝΔ, «να μην ετοιμάζεται για εκλογές πριν από το φθινόπωρο του 2019» και, αφετέρου, με αποδέκτη τα «ολιγαρχικά συμφέροντα πέριξ αυτού», «να μην ελπίζουν σε επανάκαμψη της γαλαζοπράσινης διαπλοκής της τελευταίας 30ετίας».

Ειδικότερα, οι πηγές της κυβέρνησης αναφέρουν ότι «ο κ. Μακάριος Λαζαρίδης ως αλλοιωμένος αντίλαλος του Κυριάκου Μητσοτάκη συνεχίζει τα ασύστολα ψεύδη» και ότι «έχοντας επίγνωση του αβάσιμου των ισχυρισμών του, επαναλαμβάνει τα όσα είπε χθες ο πρόεδρος της ΝΔ, συνεχίζοντας τον στρουθοκαμηλισμό της αξιωματικής αντιπολίτευσης».

Μάλιστα, σχολιάζουν πως στην αρχή της ομιλίας του κ. Μητσοτάκη «νομίζαμε ότι στην Πολιτική Επιτροπή της ΝΔ μιλούσε ο Αντώνης Σαμαράς», καθώς, όπως προσθέτουν, «πιστέψαμε ότι τέτοια υποστήριξη στο φαντασιόπληκτο success story, το οποίο απέρριψε τρεις φορές ο ελληνικός λαός, μονάχα ο ίδιος σε κατάσταση ακραίας σύγχυσης θα μπορούσε να παράσχει». «Γρήγορα ωστόσο, καταλάβαμε ότι για ακόμη μία φορά, ήταν ο Κυριάκος Μητσοτάκης και το καταστροφολογικό του αφήγημα, ως απότοκο της κρίσης εξουσιαστικού συνδρόμου στέρησης που βασανίζει την ηγετική ομάδα της ΝΔ και τα μεγάλα οικονομικά συμφέροντα που τη στηρίζουν».

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top