Κόντρα ΣΥΡΙΖΑ με Ντόρα για την προειδοποίησή της σχετικά με την αποχώρηση του ΔΝΤ

«Αποχώρηση σημαίνει επαναδιαπραγμάτευση νέου προγράμματος» δήλωσε η βουλευτής της ΝΔ

Κόντρα ΣΥΡΙΖΑ με Ντόρα για την προειδοποίησή της σχετικά με την αποχώρηση του ΔΝΤ

Αντιπαράθεση με τον ΣΥΡΙΖΑ προκάλεσαν οι δηλώσεις της βουλευτού της ΝΔ Ντόρας Μπακογιάννη για το ενδεχόμενο αποχώρησης του ΔΝΤ από το ελληνικό πρόγραμμα.      

«Η αδράνεια τιμωρείται» δήλωσε η Ντόρα Μπακογιάννη σχετικά με τη β' αξιολόγηση, ενώ προειδοποίησε ότι η  καθυστέρηση στην ολοκλήρωσή της θα έχει «μεγάλο κόστος», μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό «Πρακτορείο 104,9 Fm».

«Σήμερα απειλείται το πρόγραμμα με αποχώρηση του ΔΝΤ. Αυτό θα σημάνει σταμάτημα πλήρως του προγράμματος και επαναδιαπραγμάτευση νέου» τόνισε επίσης η  κ. Μπακογιάννη και πρόσθεσε: «Πολλές φορές αναρωτιέμαι εάν υπάρχει σοβαρότητα και υπευθυνότητα σε αυτή τη χώρα» συνέχισε.

Η βουλευτής της ΝΔ προειδοποίησε με αφορμή τις πρόσφατες δηλώσεις του Γερμανού υπουργού Οικονομικών ότι η Ελλάδα κινδυνεύει να πέσει σε ένα ακόμα πιο σκληρό πρόγραμμα και επισήμανε ότι  «υπάρχουν ευθύνες του Σόιμπλε, τεράστιες ευθύνες των δανειστών, που αποδέχτηκαν προτάσεις αύξησης της φορολογίας αντί να επιμείνουν στη μείωση των δαπανών».

ΣΥΡΙΖΑ:  Η καταστροφολογία της  κ. Μπακογιάννη δεν συνιστά είδηση

Από την πλευρά του το γραφείο του ΣΥΡΙΖΑ σχολίασε για τα όσα δήλωσε η κ. Μπακογιάννη:  

«Η καταστροφολογία της ΝΔ, διά στόματος της Ντ. Μπακογιάννη, για το ενδεχόμενο αποχώρησης του ΔΝΤ από το ελληνικό πρόγραμμα, δεν συνιστά είδηση. Ούτε συνιστά, βέβαια, είδηση η πλήρης ταύτιση της ΝΔ με τον κ. Σόιμπλε. Αυτό που θα μας εξέπληττε θα ήταν αν η ΝΔ στεκόταν για μία φορά απέναντι στις παράλογες απαιτήσεις των ακραίων κύκλων των δανειστών, που θέλουν νέα σκληρά μέτρα εις βάρος του ελληνικού λαού». 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top