«Σφάχτηκαν» Γεωργιάδης-Ζαχαριάδης για τον θάνατο της 77χρονης από μαγκάλι

«Εγώ δεν θα τους πω δολοφόνους επειδή κάποιοι πέθαναν από το μαγκάλι»

Σκληρή κόντρα on air με αφορμή τον θάνατο μιας 77χρονης γυναίκας από μαγκάλι στην Κομοτηνή είχαν ο Άδωνις Γεωργιάδης και ο Κώστας Ζαχαριάδης.

«Προχθές έγινε αυτό το τραγικό περιστατικό με τη γιαγιά στην Κομοτηνή που πέθανε από το μαγκάλι. Θυμήθηκα εγώ ότι την εποχή που είχαν συμβεί παρόμοια περιστατικά επί κυβερνήσεως Σαμαρά-Βενιζέλου είχε γίνει χαμός. Είχαν βγει σχεδόν όλα τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ να πουν ότι φταίει ο Σαμαράς και ο Στουρνάρας για τους νεκρούς από το μαγκάλι. Έψαξα να δω εάν κάποιος από τον ΣΥΡΙΖΑ έχει κάνει δήλωση για το τραγικό αυτό περιστατικό» είπε ο αντιπρόεδρος της ΝΔ. 

Στη συνέχεια, έδειξε στην κάμερα από το κινητό του τα tweets του διευθυντή της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ για το περιστατικό με το μαγκάλι και τους φοιτητές στη Λάρισα και εκείνο για το θάνατο της ηλικιωμένης την Παρασκευή: «”Θάνατος από μαγκάλι στην Ελλάδα το 2013! Το ακούς γιαγιά;” έγραφε τότε ο κ. Ζαχαριάδης, ενώ τώρα έγραψε: “Kάνετε μικροπολιτική με τον ανθρώπινο πόνο σε τραγικά συμβάντα».

«Βρε Ζαχαριάδη μου, βρε Κωστάκη , βρε καλό μου παιδί… Εκπροσωπείς ένα κόμμα που έλεγε ο ένας για 4.000 αυτοκτονίες, ο άλλος για 5.000, μας κατηγορούσατε για τα μαγκάλια για τα τροχαία για τις βροχές και τις ακρίδες. Και έρχεστε τώρα και λέτε να μην κάνουμε μικροπολιτική με τον ανθρώπινο πόνο, όταν πήρατε την εξουσία τρελαίνοντας τον κόσμο εκμεταλλευόμενοι τον ανθρώπινο πόνο. Δυστυχώς τέτοια δυστυχήματα συμβαίνουν και η αύξηση στους φόρους συμβάλλει σε αυτό» είπε ο κ. Γεωργιάδης, προσθέτοντας πως «σε καμία περίπτωση δεν θα τους πω δολοφόνους επειδή κάποιοι πέθαναν από το μαγκάλι».

«Ήρθε η ώρα να κλείσουμε την περίοδο του διχασμού, που τρέλανε την Ελλάδα, που τη χώρισε σε γερμανοτσολιάδες και πατριώτες, αυτή η πλευρά που δίχασε την Ελλάδα να ζητήσει ένα μεγάλο συγνώμη από τον ελληνικό λαό» κατέληξε ο κ. Γεωργιάδης.

«Ο κ. Γεωργιάδης ή δεν θέλει ή δεν μπορεί να καταλάβει τι έχει συντελεστεί στη χώρα από το 2010 έως σήμερα» απάντησε ο κ. Ζαχαριάδης.

«Στο σχόλιο μου το 2013, το οποίο πιστεύω και τώρα, λέω ότι είναι απαράδεκτο το 2017 σε ευρωπαϊκή χώρα να μην υπάρχει δίχτυ προστασίας για να μπορούν οι πιο φτωχοί και αδύναμοι άνθρωποι να θερμανθούν και να ζήσουν αξιοπρεπώς. Παραπέμπει στον τρόπο που ζούσαν οι παππούδες μας πριν από πολλές δεκαετίες. Ο κ. Γεωργιάδης νομίζει ότι τα σχόλια στο twitter τα κάνουμε για να πλήξουμε κυβερνήσεις» πρόσθεσε ο διευθυντής της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ.

«Καμία συγγνώμη θα πείτε;» τον διέκοψε ο αντιπρόεδρος της ΝΔ.

«Σε αυτούς που πρέπει να πούμε συγγνώμη την λέμε. Στους τιμητές της εξαθλίωσης του ελληνικού λαού όχι μόνο δεν θα πούμε ποτέ συγνώμη, τους ζητάμε και τα ρέστα. Εσείς που κάνετε σήμερα μικροπολιτική, είστε ο ίδιος που πριν 20 ήμερες κριτίκαρε τον ΣΥΡΙΖΑ για το βοήθημα στους συνταξιούχους. Εσείς είστε ο κ. Γεωργιάδης της κοινωνικής ευαισθησίας ή ο κ. Γεωργιάδης της μονομερούς ενέργειας;» απάντησε ο κ. Ζαχαριάδης.

«Ο Άδωνις είναι με τον Τσακαλώτο γιατί στην επιστολή του στους Ευρωπαίους είπε ήταν μονομερής ενέργεια συγνώμη δεν θα το ξανακάνουμε» ανταπάντησε ο κ. Γεωργιάδης.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top