Θεοχαρόπουλος για διαπραγμάτευση: Δεν έχει μάθει από τα λάθη του ο Τσίπρας

«Το σήριαλ επαναλαμβάνεται και δυστυχώς η κυβέρνηση είναι εντελώς αναποτελεσματική»

Θεοχαρόπουλος για διαπραγμάτευση: Δεν έχει μάθει από τα λάθη του ο Τσίπρας

Σφοδρή επίθεση στην κυβέρνηση και τον πρωθυπουργό εξαπέλυσε ο, Θανάσης Θεοχαρόπουλος.

«Ο κ. Τσίπρας δεν έχει μάθει από τα λάθη του, τα αδιέξοδά του ταλαιπωρούν τη χώρα» είπε ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ και κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Δημοκρατικής Συμπαράταξης στον Βήμα FM.

«Το σίριαλ επαναλαμβάνεται και δυστυχώς η κυβέρνηση είναι εντελώς αναποτελεσματική. Αυτά που γίνονται στην διαπραγμάτευση θα ταλαιπωρήσουν την χώρα για αρκετό χρονικό διάστημα ακόμη» τόνισε ο κ. Θεοχαρόπουλος.

Ο ίδιος, εκτίμησε πως δεν θα κλείσει γρήγορα η β’ αξιολόγηση «καθώς στο Eurogroup χρειάζονται στοιχεία, κάτι που δεν κάνει η κυβέρνηση, ενώ αντίθετα φέρνει στο προσκήνιο ξανά την πολιτική διαπραγμάτευση που οδήγησε στο δυσμενές και βαρύ μνημόνιο που υπογράφτηκε τον Αύγουστο του 2015».

Ο κ. Θεοχαρόπουλος σχολίασε και τον «μποναμά Τσίπρα», λέγοντας πως «το να μπορεί η χώρα μας να διαχειρίζεται το επιπρόσθετο ποσό του πρωτογενούς πλεονάσματος, αποφασίστηκε με δυσκολία στις διαπραγματεύσεις των προηγούμενων ετών και έχιε κατοχυρωθεί στις συμφωνίες».

Τέλος, για την Κεντροαριστερά και το συνέδριο το 2017, ο Θανάσης Θεοχαρόπουλος -ερωτηθείς για την απόφαση της Φώφης Γεννηματά για συνέδριο και εκλογή αρχηγού από τη βάση- πρότεινε να γίνει συνέδριο την άνοιξη του 2017, για έναν ενιαίο φορέα της σοσιαλδημοκρατίας και αμέσως μετά το συνέδριο να γίνει και η εκλογή αρχηγού από τη βάση, αφήνοντας ανοικτό το ενδεχόμενο να είναι και ο ίδιος υποψήφιος.

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top