Καραμανλής: Η κυβέρνηση τινάζει στον αέρα τη συμφωνία για τα 14 αεροδρόμια

Κατέθεσε ερώτηση στη Βουλή για τον κίνδυνο ματαίωσης της

Καραμανλής: Η κυβέρνηση τινάζει στον αέρα τη συμφωνία για τα 14 αεροδρόμια

Ερώτηση αναφορικά με τον κίνδυνο ματαίωσης της συμφωνίας παραχώρησης των 14 αεροδρομίων εξαιτίας των χειρισμών της κυβέρνησης κατέθεσε ο Κώστας Καραμανλής.

«Η ιδεοληπτική αδιαλλαξία της Κυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ απέναντι στις ιδιωτικοποιήσεις κάνει, για άλλη μια φορά, την εμφάνισή της. Αυτή τη φορά, έρχεται να θέσει εμπόδια, με το επιχείρημα της εκτέλεσης έργων στο αεροδρόμιο Μακεδονία της Θεσσαλονίκης. Έργα, που είχαν παγώσει για δέκα χρόνια, και τα οποία η ίδια η Κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ, όλο αυτό το χρονικό διάστημα, καθυστέρησε να υλοποιήσει. Έργα, η συνέχιση των οποίων θέτει σε άμεσο κίνδυνο ολόκληρη την συμφωνία παραχώρησης των 14 αεροδρομίων» τόνισε σε δήλωσή του ο βουλευτής Σερρών και τομεάρχης Υποδομών και Μεταφορών της ΝΔ.

«Προ μηνών, ο κ. Σπίρτζης ευχόταν να μην “καρποφορήσει” η διαδικασία ιδιωτικοποίησης. Σήμερα, η Κυβέρνηση προσπαθεί με κάθε τρόπο να τινάξει στον αέρα την όλη επένδυση. Κι όλα αυτά για να ικανοποιήσει τους μικροκομματικούς της στόχους και τις ιδεοληψίες της» κατέληξε ο κ. Καραμανλής.

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top