Πολιτικός σάλος για Παρασκευόπουλο: Επίθεση από σύσσωμη την αντιπολίτευση

Βορίδης: Είναι σοβαρό πολιτικό ζήτημα, ο κ. Παρασκευόπουλος ήταν υπουργός Δικαιοσύνης μέχρι πρόσφατα

Πολιτικός σάλος για Παρασκευόπουλο: Επίθεση από σύσσωμη την αντιπολίτευση

Βέλη κατά του Νίκου Παρασκευόπουλου εξαπολύει σύσσωμη (και) η αντιπολίτευση, στον απόηχο των δηλώσεων του περί σύγκλισης με τη Χρυσή Αυγή αλλά και το κάψιμο της ελληνικής σημαίας, που ξεσήκωσαν θύελλα αντιδράσεων.

«Ο κ. Παρασκευόπουλος, ούτε λίγο ούτε πολύ, μας είπε ότι ας καίγεται η ελληνική σημαία. Αυτές είναι λογικές και πρακτικές οι οποίες, οδηγούν ακριβώς σε αυτό το οποίο συμβαίνει, στα Εξάρχεια κι όχι μόνο. Είναι φανερό ότι οι άνθρωποι έχουν χάσει την μπάλα. Δεν μπορώ να το εξηγήσω διαφορετικά. Βεβαίως θέλω να θυμίσω, ότι αυτό το οποίο λέει ο κ. Παρασκευόπουλος, έχει γίνει ήδη πράξη. Σας θυμίζω ότι ο ΣΥΡΙΖΑ μαζί με την Χρυσή Αυγή ήταν στις πλατείες. Ο ΣΥΡΙΖΑ με τη Χρυσή Αυγή ήτανε στο "Όχι" του δημοψηφίσματος» είπε ο Μακάριος Λαζαρίδης στον Σκάι 100,3, προσθέτοντας ότι το ζήτημα των Εξαρχείων θα λυθεί σε έναν μήνα από την εκλογή του Κυριάκου Μητσοτάκη στην πρωθυπουργία.

«Είναι σοβαρό πολιτικό ζήτημα, δεν είναι όποιος κι όποιος ο κ. Παρασκευόπουλος. Ήταν υπουργός Δικαιοσύνης μέχρι προ ολίγων ημερών. Η ιδεολογική ταυτότητα και ο ιδεολογικός χαρακτήρας της ΧΑ είναι ξεκάθαρος και είναι περιττό να συζητάμε γι’ αυτό» τόνισε ο Μάκης Βορίδης στον Alpha 9,89.

«Η δήλωση Παρασκευόπουλου για "ένταξη Χρυσής Αυγής σε κλίμα Δημοκρατίας" είναι ντροπιαστική. Θα τον αποπέμψει κανείς ή θα "συγχωρεθεί" για να ψηφίσει τα επόμενα μέτρα;» σχολίασε στο twitter ο εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ Παύλος Χρηστίδης.

«Μετά την εκδρομή των βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ και της Χρυσής Αυγής στο Καστελόριζο, ήρθαν και οι δηλώσεις του κ. Παρασκευόπουλου περί σύγκλισης! Ο πρώην υπουργός Δικαιοσύνης νομιμοποιεί πλήρως τη Χρυσή Αυγή την οποία προφανώς δεν θεωρεί πλέον εγκληματική οργάνωση. Θυμίζουμε ότι κατά την θητεία του στο υπουργείο Δικαιοσύνης, υπήρξαν μεγάλες καθυστερήσεις, αντί για επιτάχυνση στην δίκη της  ΧΑ για την δολοφονία του Παύλου Φύσσα. Ο ΣΥΡΙΖΑ μοιάζει όλο και περισσότερο στον κ. Καμμένο. Η Χρυσή Αυγή είναι εγκληματική οργάνωση και πρέπει να δώσει λόγο στην δικαιοσύνη, να απομονωθεί από τους πολίτες και τα δημοκρατικά κόμματα» σημείωσε σε ανακοίνωσή του το Ποτάμι.

«Μετά τις επισκέψεις κυβερνητικών βουλευτών στο Καστελόριζο, μαζί με τους ναζιστές Χρυσαυγίτες, ένας ακόμη βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ ήρθε να υποστηρίξει ουσιαστικά, ότι πρέπει να υπάρχει σύγκλιση με τη Χ.Α. και να ενθαρρυνθεί η υπαγωγή της ναζιστικής εγκληματικής οργάνωσης στους θεσμούς της δημοκρατίας. Η ευθύνη γι’ αυτά τα επαναλαμβανόμενα κρούσματα αθώωσης της Χ.Α. βρίσκεται στην ίδια την πολιτική του ΣΥΡΙΖΑ, όπως και άλλων αστικών κομμάτων, που -αν μη τι άλλο- δεν έχουν διδαχθεί κι απ’ το γεγονός, ότι ιστορικά η πολιτική κατευνασμού κι ανοχής απέναντι στο ναζισμό, συνέβαλε στο δυνάμωμά του» σημείωσε σε σχόλιο του το Γραφείο Τύπου του ΚΚΕ.

«Μετά την σύγκλιση με τους ΑΝΕΛ, τώρα ο κ. Τσίπρας, μέσω Παρασκευόπουλου, επιδιώκει σύγκλιση και με την Χρυσή Αυγή. Μπράβο Αλέξη προχώρα σε θέλει όλη η χώρα» επεσήμανε σε ανακοίνωσή της η Ένωση Κεντρώων.

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top