Φλαμπουράρης: Θέση της κυβέρνησης η διασφάλιση των θέσεων εργασίας

Συνάντηση με εργαζόμενους της Βιομηχανίας Φωσφορικών Λιπασμάτων

Φλαμπουράρης: Θέση της κυβέρνησης η διασφάλιση των θέσεων εργασίας
Η αναζήτηση λύσεων, ώστε να αντιμετωπιστούν τα προβλήματα των εργαζομένων στη Βιομηχανία Φωσφορικών Λιπασμάτων της Καβάλας, ήταν το αντικείμενο της σημερινής συνάντησης του υπουργού Επικρατείας, Αλέκου Φλαμπουράρη με το Σωματείο Υπαλλήλων και Εργατοτεχνιτών Βιομηχανίας Λιπασμάτων του Νομού Καβάλας.
Κατά τη συνάντηση, καθορίστηκαν οι κινήσεις που θα γίνουν με στόχο την επαναφορά της εργασιακής κανονικότητας και της εύρυθμης λειτουργίας του εργοστασίου.
Ο υπουργός Επικρατείας, επισήμανε ότι θέση της κυβέρνησης είναι η συνέχιση της λειτουργίας του εργοστασίου με όρους πραγματικής ανάπτυξης και απόλυτο σεβασμό των εργασιακών δικαιωμάτων, καθώς είναι η μοναδική βιομηχανία Φωσφορικών Λιπασμάτων, που δραστηριοποιείται στον ελληνικό χώρο και συγκεκριμένα σε μια αποκεντρωμένη περιοχή της Ανατολικής Μακεδονίας, όπου η επιβίωση και υγιής λειτουργία της βιομηχανίας καθίσταται επιτακτική για μεγάλο μέρος του πληθυσμού της.
Τέλος, ο κ. Φλαμπουράρης διαβεβαίωσε τους εργαζομένους ότι θα αναπτύξει πρωτοβουλία προβαίνοντας σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες.
Στη συνάντηση συμμετείχαν ο Γενικός Γραμματέας του υπουργείου Εργασίας, Ανδρέας Νεφελούδης και οι βουλευτές Καβάλας του ΣΥΡΙΖΑ, Δ��μήτρης Εμμανουηλίδης, Γιώργος Παπαφιλίππου και Κώστας Μορφίδης.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top