Βρυξέλλες: Τα μέτρα είναι όλα επιλογές της Ελλάδας!

«Δεν υπάρχει καταληκτική ημερομηνία για τις διαπραγματεύσεις» λέει ο Nτομπρόβσκις - Τι μεταδίδει ο ανταποκριτής του STAR στις Βρυξέλλες

Βρυξέλλες: Τα μέτρα είναι όλα επιλογές της Ελλάδας!

«Όλα τα θέματα είναι ανοικτά» είναι το μήνυμα που στέλνουν από τις Βρυξέλλες για την ολοκλήρωση της αξιολόγησης, μετά και το χθεσινό τάιμ-άουτ για την εαρινή σύνοδο του ΔΝΤ.

Πηγές της Κομισιόν τονίζουν πως έχει καλυφθεί ένα μεγάλο μέρος της απόστασης που πρέπει να διανύσουν οι δύο πλευρές, ενώ παράλληλα ξεκαθαρίζουν πως όλα τα θέματα που βρίσκονται στο τραπέζι είναι θέματα που έχει ανοίξει η ελληνική κυβέρνηση.

«Όπως μου είπε κατά λέξη ο αντιπρόεδρος της Κομισιόν Βάλντις Ντομπρόβσκις, οι πολιτικές επιλογές ανήκουν στην ίδια την ελληνική κυβέρνηση. Το αφορολόγητο, η μείωση των μισθών στο Δημόσιο, οι περικοπές, είναι όλα επιλογές της κυβέρνησης» αποκάλυψε ο ανταποκριτής του STAR στις Βρυξέλλες Θάνος Αθανασίου.

Σύμφωνα με τον ίδιο, ο αντιπρόεδρος της Κομισιόν σχολίασε πως δεν υπάρχει καταληκτική ημερομηνία στις 22 Απριλίου: «Θα τελειώσουν τα πράγματα όταν κλείσουν όλα τα θέματα».

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top