Μητσοτάκης: Ο Τσίπρας είπε τα μεγαλύτερα ψέματα από τη μεταπολίτευση

Σε εκδήλωση της ΝΔ

​Επίθεση στον Αλέξη Τσίπρα, τον οποίο κατήγγειλε για «επικοινωνιακά παιχνίδια» και ότι «έχει πει τα μεγαλύτερα ψέματα από τη Μεταπολίτευση και μετά», αλλά και στον ΣΥΡΙΖΑ, ως κόμμα «απαξιωμένο στη συνείδηση των πολιτών» εξαπέλυσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης, μιλώντας σε εκδήλωση στα κεντρικά γραφεία της ΝΔ στη Συγγρού για την ηλεκτρονική πλατφόρμα δράσης «Συμμετέχω στη Ν.Δ.», η οποία έχει στόχο να φέρει τους πολίτες, με τις ιδέες και τις προτάσεις τους, πιο κοντά στη Νέα Δημοκρατία.

Μιλώντας στην εκδήλωση, ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας δήλωσε ικανοποιημένος από την οργάνωση των εσωκομματικών εκλογών της Κυριακής και την υψηλή συμμετοχή και παράλληλα επιτέθηκε στον πρωθυπουργό.

«Είμαστε σε μια καλή πολιτικ�� συγκυρία για τη Νέα Δημοκρατία, αλλά σε μια πολύ προβληματική συγκυρία για τον τόπο. Οι πρόσφατες δημοσκοπήσεις δείχνουν ότι έχουμε καταφέρει μια σημαντική διαφορά με τον ΣΥΡΙΖΑ, η οποία μονίμως θα διευρύνεται. Η κατάσταση, όμως, στην κοινωνία είναι δραματική. Την ίδια στιγμή, ενώ οι διαπραγματεύσεις καρκινοβατούν και γίνονται, για άλλη μια φορά, αντικείμενο επικοινωνιακών παιχνιδιών, όπως αυτά τα οποία βιώσαμε το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε. Απέναντι, λοιπόν, σε αυτή την πραγματικότητα, εμείς απαντούμε με ευθύνη, αλλά και με μαζική συμμετοχή», ανέφερε ο κ. Μητσοτάκης.

ΒΙΝΤΕΟ STAR

Δείτε επίσης:

Κόντρα ΝΔ-κυβέρνησης για τα «7 ερωτήματα στον Τσίπρα» για τη διαπραγμάτευση

��έα επίθεση στο ΔΝΤ από τον Τσίπρα στην Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ

Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top