«Βόμβα» Βούτση: Δεν παραιτείται μετά τη σύνοδο ο Μουζάλας!

«Κανείς δεν είναι υπό προθεσμία- Θα δοθούν εξηγήσεις και θα λυθεί το ζήτημα»

«Βόμβα» Βούτση:  Δεν παραιτείται μετά τη σύνοδο ο Μουζάλας!

Διέψευσε τις πληροφορίες περί αναμενόμενης παραίτησης του αναπληρωτή Υπουργού Μεταναστευτικής Πολιτικής Γιάννη Μουζάλα (μετά την σύνοδο της Ε.Ε.) ο Πρόεδρος της Βουλής, Νίκος Βούτσης, αφήνοντας να εννοηθεί ότι «κάτι ξέρει παραπάνω» σε σχέση με την έντονη φημολογία για αποχώρησή του από το κυβερνητικό σχήμα, την οποία είναι αλήθεια ότι πυροδότησαν και οι δηλώσεις της κυβερνητικής εκπροσώπου Όλγας Γεροβασίλη, η οποία δεν απέκλεισε κανένα ενδεχόμενο.

«Κανείς δε�� είναι υπό προθεσμία. Ούτε υπουργός ούτε συνεργαζόμενο κόμμα» δήλωσε στους κοινοβουλευτικούς συντάκτες ο Νίκος Βούτσης, διαψεύδοντας ότι θα παραιτηθεί ο αναπληρωτής υπουργός μεταναστευτικής πολιτικής.

«Θα δοθούν οι απαραίτητες εξηγήσεις ένθεν κακείθεν και θα λυθεί το θέμα πιστεύω. Δεν θα έχουμε άλλου τύπου εξελίξεις» πρόσθεσε μάλιστα ο Πρόεδρος της Βουλής, ο οποίος εκτίμησε επίσης ότι «οι εξηγήσεις που δόθηκαν ήταν επαρκείς αλλά καθένας που θέτει ένα θέμα θέλει ίσως περισσότερες», σε προφανή αναφορά στην αντίδραση των ΑΝ.ΕΛ.

Το ζήτημα βεβαίως είναι πώς θα αντιδράσει ο πρόεδρός τους και υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Καμμένος, ο οποίος δηλώνει αποφασισμένος ακόμη και για «ρήξη», στην περίπτωση που ο κ. Μουζάλας παραμείνει στην κυβέρνηση. Και μπορεί το γνωμικό να λέει ότι «ο χρόνος γιατρεύει τις πληγές», αλλά είναι αμφίβολο αν αρκούν μόλις δύο ημέρες για κάτι τέτοιο…

Δείτε περισσότερα για το θέμα Μουζάλα στο ΒΙΝΤΕΟΤ του STAR

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top