Φεύγει εκτάκτως για Λέσβο ο Καμμένος – Τι συνέβη

Τα ταξίδια και οι υποχρεώσεις δεν σταματούν για τον υπουργό Εθνικής Άμυνας παρά το πένθος

Φεύγει εκτάκτως για Λέσβο ο Καμμένος – Τι συνέβη

​Ταξίδι στην Λέσβο, την Χίο και την Λέρο θα πραγματοποιήσει την Τρίτη ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, Πάνος Καμμένος, ώστε να κάνει αυτοψία στα hotspots των νησιών.

Ο πρόεδρος των Ανεξαρτήτων Ελλήνων, ο οποίος περνά δύσκολες ώρες καθώς έχασε πρόσφατα τον πατέρα του, θα δώσει και συνέντευξη τύπου για την πορεία των εργασιών στα κέντρα καταγραφής προσφύγων/μεταναστών και στα κέντρα μετεγκατάστασης.

Την ίδια ώρα, οι Ένοπλες Δυνάμεις συνεχίζουν τις εργασίες για την ολοκλήρωση, μέσα στις προθεσμίες της χώρας στο πλαίσιο των υποχρεώσεων της έναντι της Ε.Ε., των κέντρων καταγραφής και μετεγκατάστασης.

Ο αναπληρωτής υπουργός Εθνικής Άμυνας Δημήτρης Βίτσας, μιλώντας στον ραδιοσταθμό Αθήνα 9,84, είπε πως το κέντρο μετεγκατάστασης στο Σχιστό είναι έτοιμο προς παραλαβή. Σε ό,τι αφορά το κέντρο στα Διαβατά, όπου υπάρχουν αντιδράσεις των κατοίκων, ο κ.Βίτσας τόνισε πως δεν συνιστά υποβάθμιση της περιοχής.

Υπενθυμίζουμε πάντως πως το βράδυ της Δευτέρας, ο κ.Καμμένος θα δώσει συνέντευξη εφ όλης της ύλης στην εκπομπή του Star Channel "στον ενικό" και στον Νίκο Χατζηνικολάου.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top