Δεν επιβεβαιώνονται οι καταγγελίες Χαϊκάλη λέει ο εισαγγελέας Παναγιωτόπουλος

Η έρευνα δεν έχει δείξει απόπειρα χρηματισμού του

Δεν επιβεβαιώνονται οι καταγγελίες Χαϊκάλη λέει ο εισαγγελέας Παναγιωτόπουλος

​Περιπλέκεται ακόμα περισσότερο η υπόθεση με τις καταγγελίες του βουλευτή των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Π. Χαϊκάλη, ότι αποπειράθηκαν να τον δωροδοκήσουν για να ψηφίσει Πρόεδρο της Δημοκρατίας, καθώς ο εισαγγελέας Εφετών, Π. Παναγιωτόπουλος επιβεβαιώνει μεν ότι ο βουλευτής των ΑΝΕΛ έδωσε εκτενή στοιχεία, όμως όπως τονίζει μέχρι στιγμής δεν έχουν επιβεβαιωθεί οι καταγγελίες του.

«Όντως ο κ. Χαϊκάλης έκανε εκτενείς αναφορές, δίνοντας εκτενή κατάθεση και παραδίδοντας υλικό. Πλην όμως από τη μέχρι στιγμής εισαγγελική έρευνα δεν επιβεβαιώνονται οι καταγγελίες», αναφέρει η επίσημη ανακοίνωση του κ. Παναγιωτόπουλου.

Σύμφωνα με πληροφορίες μάλιστα πηγές από την εισαγγελία, τονίζουν ότι ο κ. Χαϊκάλης δεν έδωσε το όνομα του ανθρώπου που αποπειράθηκε να τον δωροδοκήσει στην δικαιοσύνη, κάτι που διέψευσε ο εκπρόσωπος των ΑΝΕΛ, Τέρενς Κουίκ.

Ο κ. Κουίκ, δήλωσε στην εκπομπή Live U του Star, ότι ο Παύλος Χαϊκάλης έδωσε δύο καταθέσεις στην εισαγγελία και μετά από εντολή των κυρίων Παναγιωτόπουλου και Ντογιάκου έδωσε το όνομα του ανθρώπου που αποπειράθηκε να τον χρηματίσει στην ασφάλεια.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top