Ασημακοπούλου: Στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ προσβάλλουν τον Κυπριακό λαό

Νέα επίθεση στην αξιωματική αντιπολίτευση για τα εθνικά θέματα

​Την ώρα που στην Κουμουνδούρου ακούγονται διαφορετικές φωνές όσον αφορά στην στάση που θα πρέπει να κρατήσει ο κ.Τσίπρας απέναντι στην κυβέρνηση, η εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Δημοκρατίας και βουλευτής Ιωαννίνων, Άννα Ασημακοπούλου εξαπολύει νέα επίθεση στην αξιωματική αντιπολίτευση για τα εθνικά θέματα.

Η κ.Ασημακοπούλου χαρακτηρίζει «εθνικά αδιανόητη, επικίνδυνη, επιζήμια για τα εθνικά συμφέροντα και άκρως προσβλητική για τον Κυπριακό λαό» τη θέση σημαντικών στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ για τη συμφωνία Ελλάδας-Κύπρου – Αιγύπτου.

Όπως υποστηρίζει η κ. Ασημακοπούλου, το μέλος της Κ.Ε. και υποψήφιος Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Πάνος Κοσμάς χαρακτηρίζει σε άρθρο του «επικίνδυνη τυχοδιωκτική και ανεύθυνη την υπεράσπιση του κυριαρχικού δικαιώματος της Κύπρου στην ΑΟΖ με τις "πλάτες" του Ισραήλ και των ιμπεριαλιστών». Ο κ.Κοσμάς, σύμφωνα με την ίδια, αμφισβητεί επίσης ευθέως το κυριαρχικό δικαίωμα της Κύπρου στην χάραξη ΑΟΖ και καθυβρίζει ως «εθελόδουλη την ηγεσία Κύπρου που – λειτουργεί ως εξάρτημα του ιμπεριαλισμού στη Ν/Α Ευρώπη», συμπληρώνοντας ότι «αυτού του τύπου ο "νέος πατριωτισμός", μυρίζει και πολύ σιωνισμό και ιμπεριαλισμό». Επίσης, η κ.Ασημακοπούλου, κατηγορεί την εκπρόσωπο του Στείτ Ντιπάρτμεντ Τζ.Ψακι τον Αμερικανό Βουλευτή Γκ.Μπιλιράκη και ολόκληρη την Ε.Ε. για το πρόσφατο ανακοινωθέν - υιοθέτησης των θέσεων της Κυπριακής Δημοκρατίας κατά την τελευταία σύνοδο κορυφής.

Επίσης, σύμφωνα με την κ.Ασημακοπούλου, έτερο στέλεχος του Σύριζα, αρθογράφος σε επίσημο διαδικτυακό τόπο του κόμματος και υποψήφιος στις πρόσφατες δημοτικές εκλογές με ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ, ο κ.Πέτρος Τσάγκαρης:

-καθυβρίζει την Κυπριακή Ηγεσία υποστηρίζοντας ότι είναι «αδιάλλακτη και φιλοπόλεμη η στάση της»
-καταχωρεί την Τριμερή διάσκεψη κορυφής Ελλάδας – Κύπρου – Αιγύπτου στις πιο μαύρες σε��ίδες της ελληνικής πολιτικής ιστορίας
-καθυβρίζει τον Πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά, χαρακτηρίζοντας ως «εμετικές» τις δηλώσεις του κατά της τρομοκρατίας
-αναγνωρίζει ως τη μόνη νόμιμη κυβέρνηση της Αιγύπτου, όχι την κυβέρνηση Σίσι, αλλά την Κυβέρνηση των «Αδελφών Μουσουλμάνων»
«Τι έχει να πει ο κ. Τσίπρας για τη χυδαία επίθεση του κόμματός του προς τον Κυπριακό λαόκαταλήγει η κ. Ασημακοπούλου.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top