Κεφαλογιάννη: Έξοδος από την κρίση με όχημα τον Τουρισμό

«Στόχος να αυξήσουμε περαιτέρω την τουριστική κίνηση και τα έσοδα της χώρας»

Κεφαλογιάννη: Έξοδος από την κρίση με όχημα τον Τουρισμό
«Απόλυτο παράγοντα εξωστρέφειας της οικονομίας μας και του ελληνικού επιχειρείν» χαρακτήρισε τον Τουρισμό η Όλγα Κεφαλογιάννη, η οποία σημείωσε ότι μπορεί να αποτελέσει την κινητήριο δύναμη για την έξοδο της χώρας από την κρίση.

«Στόχος μας είναι να αυξήσουμε περαιτέρω την τουριστική κίνηση και παράλληλα να τονώσουμε τα έσοδα της χώρας, να συνεχίσουμε τον εκσυγχρονισμό του τουριστικού μας προϊόντος, αναπτύσσοντας θεματικές ενότητες που θα εμπλουτίσουν το επίπεδο των προσφερομένων υπηρεσιών και θα συμβάλλουν στην επιμήκυνση της τουριστικής περιόδου» ξεκαθάρισε η υπουργός Τουρισμού από το βήμα του συνεδρίου «Επιμελώς Επιχειρείν 2014», που διοργάνωσαν η Κεντρική Ένωση Επιμελητηρίων Ελλάδος και το Ελληνικό Ινστιτούτο Επιχειρηματικότητας και Αειφόρου Ανάπτυξης.

Η κα Κεφαλογιάννη κάλεσε σε συνεργασία τις Περιφέρειες της χώρας για τη σωστή προώθηση του Τουρισμού, σημειώνοντας ότι η πολυφωνία κάνει ζημιά στην προσπάθεια.

Τέλος, η κα Κεφαλογιάννη αναφέρθηκε και στο νομοσχέδιο του υπουργείου Τουρισμού που προωθείται στη Βουλή λέγοντας ότι «θέτει τις βάσεις για να βελτιωθεί το ήδη υπάρχον πλαίσιο με συγκεκριμένες μεταρρυθμίσεις». Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top