Και ο Αρβανιτόπουλος στην Κεφαλονιά

Η μισή κυβέρνηση θα βρεθεί στο νησί το Σαββατοκύριακο

Και ο Αρβανιτόπουλος στην Κεφαλονιά

Στην Κεφαλονιά θα βρεθεί σήμερα ο υπουργός Παιδείας Κωνσταντίνος Αρβανιτόπουλος προκειμένου να ελέγξει και ο ίδιος την κατάσταση στην οποία βρίσκονται τα σχολεία του νησιού.

Πριν δύο 24ωρα μιλώντας από το Αργόστολι, ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς, διαβεβαίωσε ότι έχει ολοκληρωθεί ο πρωτοβάθμιος έλεγχος σε όλα τα σχολεία και η μεγάλη πλειοψηφία θα λειτουργήσει κανονικά από τη Δευτέρα. Για τα λίγα σχολικά κτήρια που παρουσιάζουν προβλήματα, όπως είπε, έχει δοθεί εντολή στα συναρμόδια υπουργεία για την προσωρινή στέγαση των μαθητών.

Στο νησί μεταβαίνει ακόμη σήμερα αντιπροσωπεία του ΠΑΣΟΚ με επικεφαλής τον γραμματέα της ΚΠΕ, Νίκο Ανδρουλάκη.Στο κλιμάκιο θα μετέχουν οι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ Γιάννης Κουτσούκος, Θάνος Μωραΐτης, Χρήστος Γκόγκας καθώς και οι Νίκος Οικονομίδης και Αντώνης Λιάρος.

Στην Κεφαλονιά θα βρε��ούν επίσης την Κυριακή και τη Δευτέρα ο γραμματέας της κοινοβουλευτικής ομάδας της Ν.Δ. Αθανάσιος Μπούρας και οι βουλευτές Σοφία Βούλτεψη και Δημήτρης Τσουμάνης, προκειμένου να μιλήσουν με κατοίκους και φορείς του νησιού για να ενημερώσουν στην συνέχεια την Κοινοβουλευτική ομάδα του κόμματος.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top