Σκληρό μπρα ντε φερ Ντινόπουλου-Σκουρλέτη στο STAR

«Ο Τσίπρας “έβριζε” την ΕΡΤ!» - «Θέλατε να καλύψετε τη φούσκα του success story»

Σε σκληρή αντιπαράθεση γύρω από θέμα της ΕΡΤ ήρθαν ο Αργύρης Ντινόπουλος και ο Πάνος Σκουρλέτης στο δελτίο του STAR.

Ο βουλευτής της ΝΔ έκανε λόγο για αποφάσεις που κανείς δεν έχει λάβει στη μεταπολίτευση και με αιχμές σημείωσε πως ο κ. Τσίπρας «έβριζε» την ΕΡΤ και εν συνεχεία έτρεξε να την υπερασπιτεί! Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ απάντησε λέγοντας πως όταν μιλά για αδιαφάνεια και διαφθορά η κυβέρνηση καλά θα κάνει «να κοιτά πρώτα στον καθρέπτη» και η κυβέρνηση έκλεισε την ΕΡΤ για να καλύψει «τη φούσκα του story».

«Ο Σαμαράς τόλμησε αυτό που δεν τόλμησε κανείς στα 39 χρόνια της μεταπολίτευσης. Το εγχείρημα δεν ή��αν εύκολο ούτε όλα έγιναν τέλεια, όμως, σας διαβεβαιώνω ότι είμαστε αποφασισμένοι να συνεχίσουμε τις μεταρρυθμίσεις. Εκτιμώ ότι στη συνάντηση των αρχηγών θα υπάρξει σύγκλιση και η δημόσια τηλεόραση θα αρχίσει να εκπέμπει μες στη βδομάδα» τόνισε ο κ. Ντινόπουλος.

Ο κ. Σκουρλέτης απάντησε λέγοντας πως ο πρωθυπουργός είναι «έκθετος και παρανομεί» αφού δεν ανοίγει την ΕΡΤ όπως προβλέπει η προσωρινή διαταγή του ΣτΕ. «Νομίζω ότι είναι η κορύφωση μιας αυταρχικής πολιτικής που έχουμε ζήσει τα τελευταία χρόνια με την πολιτική του Μνημονίου» υποστήριξε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, τονίζοντας ότι ο πρωθυπουργός «θέλει να αποφύγει τις εκλογές γιατί ξέρει ότι η συντριβή θα είναι μεγάλη».

Παίρνοντας εκ νέου το λόγο, ο κ. Ντινόπουλος δήλωσε πως η ΝΔ είναι πρώτο κόμμα στις δημοσκόπησεις αν και πέρασε ένας χρόνος με δύσκολα μέτρα και πως αυτό κάτι σημαίνει. Παράλληλα, δε δίστασε να παραδεχθεί πως ως πρώην δημοσιογράφο τον πείραξε το «μαύρο» στη δημόσια τηλεόραση. Ωστόσο, πρόσθεσε, «αυτό που έχει σημασία είναι η συνέχιση των μεταρρυθμίσεων».

«Όταν μιλά για αδιαφάνεια και διαφθορά η κυβέρνηση να κοιτά στον καθρέπτη. Προφανώς υπάρχει ανάγκη να ξαναπαίξει τον ρόλο της η δημόσια ραδιοτηλεόραση. Αυτό όμως δεν έχει να κάνει με τις απολύσεις, που είναι μνημονιακή δέσμευση. Αυτό έχει να κάνει με τα ρουσφέτια, τα σκάνδαλα, τις εξωτερικές παραγωγές, τα κόλπα με τις προμήθειες. Ο ξαφνικός θάνατος της ΕΡ�� ήρθε για να καλύψει την φούσκα του success story» ανταπάντησε ο κ. Σκουρλέτης, τονίζοντας με αιχμές πως «δεν αποφέρει τιμή το να σε στηρίζει η Μέρκελ και ο Σαμαράς υπήρξε βασικός μερκελιστής στην Ευρώπη».

Κλείνοντας τη συζήτηση, ο κ. Ντινόπουλος θύμισε ότι «πριν από λίγους μήνες ο κ. Τσίπρας είχε μεταβεί στη Γερμανία για να υποβάλει τα σέβη του στον Σόιμπλε» και άφησε και αυτός από την πλευρά του αιχμές για τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης: «Ο Τσίπρας κατηγορούσε τη δημόσια τηλεόραση ως φερέφωνο της κυβέρνησης. Και τώρα, ξαφνικά άλλαξε»!

Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top