Εκπυρσοκρότησε όπλο βουλευτή της Χρυσής Αυγής στο "Ελ.Βενιζέλος"

Πανικός στο αεροδρόμιο - "Δείχνει" τον Γρέγο η ΕΛ.ΑΣ.

Εκπυρσοκρότησε όπλο βουλευτή της Χρυσής Αυγής στο "Ελ.Βενιζέλος"
​Πρώτη ανάρτηση: 30/5/2013 - 15.39
Αναστάτωση επικράτησε πριν από λίγο στο αεροδρόμιο "Ελ. Βενιζέλος", όταν εκπυρσοκρότησε το όπλο βουλευτή της Χρυσής Αυγής λίγο πριν επιβιβαστεί στο αεροπλάνο προκειμένου να ταξιδέψει για Θεσσαλονίκη! Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες από την Ελληνική Αστυνομία, ο Αντώνης Γρέγος ήταν ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής στον οποίο ανήκει το όπλο που εκπυρσοκρότησε .
577183_591295604231068_827173026_n.jpg

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του star.gr, ο βουλευτής ήταν υποχρεωμένος να παραδώσει το όπλο του πριν επιβιβαστεί στο αεροπλάνο για τον καθιερωμένο έλεγχο στο “κάουντερ 110” της Aegean , ωστόσο την ώρα που το όπλο έμπαινε σε φάκελο εκπυρσοκρότησε. Ο δυνατός θόρυβος που ακούστηκε τρόμαξε όσους ήταν στο σημείο, που έντρομοι είδαν στη συνέχεια μία σφαίρα να έχει καρφωθεί στο δάπεδο του αεροδρομίου.
Ευτυχώς, δεν υπήρξε από θαύμα κάποιος τραυματισμός, αφού η σφαίρα θα μπορούσε κάλλιστα να έχει διαφορετική τροχιά και αυτή τη στιγμή να μιλούσαμε για τραγωδία.

Ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής ταξίδεψε κανονικά για τον προορισμό του στη συνέχεια, ενώ για το περιστατικό δήλωσε ότι δεν ήξερε ότι ήταν γεμάτο.
Για το συμβάν έχει σχηματιστεί δικογραφία. Σύμφωνα με πληροφορίες, η αρμόδια επιτροπή της ΕΛ.ΑΣ. η οποία χορηγεί τις άδειες οπλοφορίας θα εξετάσει τις συνθήκες κάτω από τις οποίες συνέβη το περιστατικό, όπως και το ενδεχόμενο να έχουν παραβιαστεί οι όροι χρήσης και οπλοφορίας.
Βίντεο ΝΕΤ
Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top