Νέα επίθεση Τσίπρα: Επικίνδυνη για τη δημοκρατία η κυβέρνηση Σαμαρά

«Ο μεγαλύτερος κίνδυνος είναι να επιβληθεί η αντίληψη ότι το Μνημόνιο δεν αλλάζει»

Νέα επίθεση Τσίπρα: Επικίνδυνη για τη δημοκρατία η κυβέρνηση Σαμαρά

Νέα επίθεση στην κυβέρνηση εξαπέλυσε ο Αλέξης Τσίπρας χαρακτηρίζοντας τη ως επικίνδυνη σε συνέντευξή του στον ραδιοσταθμό «Στο κόκκινο».

Ο επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ χαρακτήρισε ως «επικίνδυνη» την κυβέρνηση με αφορμή τη στάση της έναντι των καθηγητών και σημείωσε ότι «πρώτο θύμα Μνημονίου είναι η δημοκρατία».

«Είναι επικίνδυνη γιατί ο στόχος της είναι να επιβάλει νόμους που υπερβαίνουν μια δημοκρατία και ότι ο μόνος τρόπος για να υλοποιηθεί η πολιτική της είναι να περιοριστεί η δημοκρατία» σημείωσε ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης, ο οποίος κάνοντας λόγο για αλαζονεία υποστήριξε ότι η κυβέρνηση θα μπορούσε να αναστείλει την εφαρμογή των μέτρων και να κάνει διάλογο με τους καθηγητές.

Ο ίδιος, τόνισε ότι «ο μεγαλύτερος κίνδυνος για όλους μας, είναι να επιβληθεί η αντίληψη ότι το μνημόνιο δεν αλλάζει, ότι είναι νομοτέλεια», ενώ απαντώντας σε ερώτηση σχετικά με το τι θα ακολουθήσει την καταγγελία του Μνημονίου, ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης δήλωσε ότι «τίποτα δεν θα είναι ίδιο στη χώρα όταν τελειώσει το Μνημόνιο».

Ερωτηθείς για τη σημερινή ομιλία του σε εκδήλωση του ΣΕΒ, είπε ότι η παρουσία του στην εκδήλωση έχει θεσμική σημασία, σημειώνοντας ότι οι διαφορές μεταξύ ΣΥΡΙΖΑ και ΣΕΒ είναι μεγάλες: «Δεν μπορούμε να αγνοήσουμε ότι υπάρχει και υπό το πρίσμα αυτό, ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης δεν μπορεί να μην πάει να μιλήσει».

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top