Βενιζέλος: Το ΠΑΣΟΚ τολμά και κάνει αυτοκριτική. Οι άλλοι;

��ιχμές για ΔΗΜΑΡ: «Εμείς δεν αρκούμαστε σε β’ ρόλους και μικρά ποσοστά»

Βενιζέλος: Το ΠΑΣΟΚ τολμά και κάνει αυτοκριτική. Οι άλλοι;

Αιχμές κατά της ΔΗΜΑΡ, η οποία έχει αρνηθεί μια σύμπραξη με το ΠΑΣΟΚ αρχής γενομένης από τις ευρωεκλογές, άφησε ο Ευάγγελος Βενιζέλος.

«Δεν αρκούμαστε σε έναν δεύτερο ή τρίτο ρόλο ή σε μικρά ποσοστά. Ισως κάποιοι άλλοι να αρκούνται σε μια μικρή κομματική οντότητα που παίζει κάποιο ρόλο σε κυβερνητικά σχήματα» σημείωσε ο κ. Βενιζέλος.

Ο ίδιος, υποστήριξε ότι το ΠΑΣΟΚ τολμά και κάνει την αυτοκριτική του και κάλεσε και άλλους να κάνουν το ίδιο: «Μπορούμε να μετατοπιστούμε από τον χώρο του κουτσομπολιού στον χώρο της θεσμικής ευθύνης, της διαφάνειας και της προοπτικής. Το ΠΑΣΟΚ τολμά να κάνει αυτοκριτική. Άλλες πολιτικές δυνάμεις είναι αυτές που νομίζουν ότι θα κρυφτούν και πάλι πίσω από το ΠΑΣΟΚ».

Τέλος, ο κ. Βενιζέλος εξαπολύει επίθεση κατά του ΣΥΡΙΖΑ σημειώνοντας ότι είναι χωρισμένος σε όσους υποστηρίζουν το ευρώ και όσους επιθυμούν εθνικό νόμισμα και απευθύνει εκ νέου κάλεσμα στην εκλογική βάση της Κουμουνδούρου «η οποία προέρχεται από τη δημοκρατική παράταξη και ανήκει ιστορικά στο ΠΑΣΟΚ».

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top