Τιμή ρεύματος: Απίστευτη εξίσωση στην κυριολεξία για το τι θα πληρώσεις

Άσκηση για δυνατούς λύτες μαθηματικών ο λογαριασμός!    

Το μπέρδεμα με τα νέα τιμολόγια ρεύματος διογκώνεται αντί να ξεδιαλύνεται όσο πλησιάζει η εφαρμογή τους την πρώτη Ιανουαρίου. Εδώ και λίγες μέρες οι πάροχοι άρχισαν να στέλνουν μαζικά επιστολές ενημέρωσης προς τους καταναλωτές οι οποίοι όμως βρέθηκαν μπροστά σε μια δυσάρεστη έκπληξη, αφού για να υπολογίσουν τι θα πληρώσουν πρέπει να λύσουν μέχρι και εξισώσεις!

 Νέα τιμολόγια ρεύματος: Άλλα λέει το Υπουργείο, άλλα οι Πάροχοι 

Εξίσωση για να δεις τι ρεύμα θα πληρώσεις

Για να υπολογίσεις αν θα πληρώσεις περισσότερα ή λιγότερα με το «πράσινο τιμολόγιο», πρέπει να λύσεις την εξίσωση:  Όταν η μεταβλητή ΤΕΑm-1 είναι μεγαλύτερη από το άνω όριο L_u εφαρμόζεται ο τύπος υπολογισμού α * ( ΤΕΑμ-1 -L_u)  + β!

Τιμολόγια ρεύματος: Η εξίσωση που πρέπει να λύσει ο καταναλωτής για να βρει τι τον συμφέρειι

Τιμολόγια ρεύματος: Η εξίσωση που πρέπει να λύσει ο καταναλωτής για να βρει τι τον συμφέρει!

Αυτή η εξίσωση αναγράφεται σε επιστολές που έστειλαν κάποιοι πάροχοι για να ενημερώσουν τον κόσμο, πώς θα λειτουργεί το πράσινο τιμολόγιοι! Αρκετοί καταναλωτές λένε ότι τους μπέρδεψαν χειρότερα ώστε να μην το επιλέξουν τελικά και να πάνε στο κίτρινο που έχει περισσότερο ρίσκο. 

Το μπέρδεμα με τα νέα τιμολόγια ρεύματος διογκώνεται αντί να ξεδιαλύνεται όσο πλησιάζει η εφαρμογή τους την πρώτη Ιανουαρίου. Εδώ και λίγες μέρες οι πάροχοι άρχισαν να στέλνουν μαζικά επιστολές ενημέρωσης προς τους καταναλωτές οι οποίοι όμως βρέθηκαν μπροστά σε μια δυσάρεστη έκπληξη αφού για να υπολογίσουν τι πρέπει να πληρώσουν πρέπει να λύσουν μέχρι και εξισώσεις.   

Εξίσωση για να δεις τι ρεύμα θα πληρώσεις

Σήμερα θα μάθουμε  να υπολογίζουμε αν θα πληρώσουμε περισσότερα ή λιγότερα με το πράσινο τιμολόγιο.  «Όταν η μεταβλητή ΤΕΑm-1 είναι μεγαλύτερη από το άνω όριο L_u εφαρμόζεται ο τύπος υπολογισμού α * ( ΤΕΑμ-1 -L_u)  + β»

«Αν και έχω βγάλει Σχολή Ναυπηγών, δεν μπορώ να καταλάβω τίποτα»,  «Τρία πτηνά!  Για να μην πω πουλάκια και παρεξηγηθώ. Τρία πτηνά κάθονται» είναι τα χαρακτηριστικά σχόλια καταναλωτών που καλούνται να λύσουν την εξίσωση!   

Αυτή η εξίσωση αναγράφεται πάντως σε επιστολές που έστειλαν κάποιοι πάροχοι για να ενημερώσουν τον κόσμο πώς θα λειτουργεί το πράσινο τιμολόγιο. Αρκετοί καταναλωτές λένε ότι τους μπέρδεψαν χειρότερα ώστε να μην το επιλέξουν τελικά και να πάνε στο «κίτρινο» που έχει περισσότερο ρίσκο. 

Τιμολόγια ρεύματος: Αλαλούμ με τα χρώματα και νέα σύσκεψη

Συνάντηση ΡΑΕ με τους παρόχους ενέργειας για τα νέα τιμολόγια 

Χθες η διοίκηση της Ρυθμιστικής Αρχής Ενέργειας συναντήθηκε με τους εκπροσώπους των παρόχων για να μπει μια τάξη σε αυτό το μπέρδεμα.

Σκυλακάκης: Περιμένετε μέχρι την 1η Ιανουαρίου για να επιλέξετε πάροχο

Πηγές του Υπουργείου Ενέργειας διαμηνύουν: «Δεν μπορεί κανείς να εκτιμήσει από τώρα τις τιμές τις του επόμενου μήνα. Από την1η Ιανουαρίου το πράσινο τιμολόγιο πιθανόν να είναι πολύ φθηνό γιατί οι εταιρείες θα προσπαθήσουν να ανταγωνιστούν η μια την άλλη». 

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top