Κτηματολόγιο: Άνοιξε η πλατφόρμα για τον ψηφιακό αριθμό προτεραιότητας

Μέσω του ktimatologio.gov.gr η εξυπηρέτηση των πολιτών

Το Υπουργείο Ψηφιακής Διακυβέρνησης και το Ελληνικό Κτηματολόγιο, ανακοινώνουν την έναρξη λειτουργίας της νέας πλατφόρμας για την έκδοση αριθμού προτεραιότητας στο Κτηματολογικό Γραφείο Αθηνών.

Η κάμερα του Star κατέγραψε τις ουρές έξω από το Υποθηκοφυλακείο Ζωγράφου στις 4/8/23

Κτηματολόγιο: Τέλος οι ουρές - Nέα ψηφιακή πλατφόρμα από 28 Αυγούστου

Ουσιαστικά, η εφαρμογή τέθηκε σε λειτουργία από την Παρασκευή και για σήμερα υπήρχαν 120 νούμερα στο Κτηματολόγιο Αθηνών, όπου μετέβη και ο Κωνσταντίνος Κυρανάκης. Συνεπώς, σήμερα δεν υπάρχουν ουρές και τις επόμενες μέρες θα επεκταθεί σε Κορωπί και Πειραιά η νέα ρύθμιση. Το σύστημα βγάζει ανώτατο αριθμό εισιτηρίων για μία ημέρα, ανάλογα με την διαθεσιμότητα του front desk και των ταμείων.

Η νέα πλατφόρμα για την έκδοση αριθμού προτεραιότητας, αποτελεί πλέον τον μοναδικό τρόπο εξυπηρέτησης των πολιτών για τις συναλλαγές τους με τα Κτηματολογικά Γραφεία που τη διαθέτουν, βάζοντας τέλος στην τριτοκοσμική κατάσταση με τις χειρόγραφες λίστες και τους «επαγγελματίες» διακινητές εισιτηρίων.

Ο πολίτης θα λαμβάνει στο κινητό του τον αριθμό προτεραιότητας και θα μπορεί να παρακολουθεί οποιαδήποτε στιγμή μέσω της πλατφόρμας την εξέλιξη της αναμονής, ώστε να προγραμματίσει την παρουσία του στην υπηρεσία δίχως να απαιτείται πολύωρη αναμονή.

Πρόσβαση στην υπηρεσία έχουν το σύνολο των πολιτών μέσω του ktimatologio.gov.gr, επιλέγοντας το:  

  • Έκδοση αριθμού προτεραιότητας για εξυπηρέτηση σε ΚΓ, με χρήση των προσωπικών κωδικών taxisnet της Γενικής Γραμματείας Πληροφοριακών Συστημάτων και Ψηφιακής Διακυβέρνησης.

Δείτε το μεσημεριανό δελτίο ειδήσεων του Star 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top