«Προϊόν της Χρονιάς 2023» η εφαρμογή incharge της nrg

Στην κατηγορία «Εφαρμογή Ηλεκτροκίνητου Οχήματος» για το 2023

Βράβευση της nrg για το incharge

Η εφαρμογή για smartphone και tablet του incharge, βραβεύτηκε ως «Προϊόν της Χρονιάς 2023» στην κατηγορία «Εφαρμογή Ηλεκτροκίνητου Οχήματος»*.

Η τελετή απονομής πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 3 Απριλίου στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών. Η διάκριση αναγνωρίζει την καινοτόμο προσέγγιση της εταιρείας στις λύσεις ηλεκτροκίνησης και τη δέσμευσή της να κάνει το ταξίδι της ηλεκτροκίνησης πραγματικότητα για κάθε οδηγό στην Ελλάδα.

«Είναι τιμή μας που παραλαμβάνουμε αυτή την κορυφαία βράβευση για την εφαρμογή incharge», δήλωσε ο Φώτης Οικονομίδης, Εμπορικός Διευθυντής της nrg.

 Ο Marketing Manager της nrg, Ανδρέας Παπαχριστόπουλος

 Ο Marketing Manager της nrg, Ανδρέας Παπαχριστόπουλος​​​​​​

«Η αναγνώριση αυτή αποτελεί απόδειξη της αφοσίωσής μας στην παροχή της καλύτερης δυνατής εμπειρίας χρήσης για τους οδηγούς ηλεκτρικών και plug in hybrid οχημάτων στην Ελλάδα. Το δίκτυο incharge αποτελεί το κορυφαίο δίκτυο ταχυφορτιστών στη χώρα με περισσότερα από 900 σημεία φόρτισης. Με την βραβευμένη εφαρμογή incharge, ο χρήστης μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα μπορεί να τα αναζητήσει και να οργανώσει απρόσκοπτα την επόμενή του διαδρομή, όποιος κι αν είναι ο προορισμός του». 

O Όμιλος Motor Oil τιμά γυναίκες πρωταγωνίστριες στον στίβο της ζωής

Το incharge αποτελεί ένα πανελλαδικό δίκτυο με περισσότερες από 900 θέσεις φόρτισης, με 700 φορτιστές και ταχυφορτιστές σε 450 σημεία. Μέχρι το τέλος του 2023, η εταιρεία στοχεύει να διπλασιάσει τον αριθμό των σημείων φόρτισης σε 2.000. Οι ταχυφορτιστές, που έχουν εγκατασταθεί στα πρατήρια της Shell και της Avin στους αυτοκινητόδρομους, καλύπτουν το μεγαλύτερο μέρος του εθνικού δικτύου, με 27 ταχυφορτιστές στα ΣΕΑ και πάνω από 50 σε άλλα κεντρικά πρατήρια πόλεων. 

Η ομάδα της nrg

Η ομάδα της nrg

Η εφαρμογή του incharge για smartphones και tablets αποτελεί το απόλυτο εργαλείο για κάθε οδηγό ηλεκτρικού οχήματος. Μέσω της εφαρμογής, ο οδηγός μπορεί: 

•        να βρει ένα σημείο φόρτισης που τον εξυπηρετεί 

•        να επιλέξει το είδος φόρτισης που επιθυμεί 

•        να παρακολουθήσει την πορεία της φόρτισής του 

•        να δει το ιστορικό των φορτίσεών του

•        να ολοκληρώσει την πληρωμή του, και

•        να εξυπηρετηθεί άμεσα 24/7 

 «Η ηλεκτροκίνηση είναι το μέλλον και είμαστε υπερήφανοι που βρισκόμαστε στην πρώτη γραμμή αυτής της μετάβασης στην Ελλάδα», πρόσθεσε ο κος Οικονομίδης. «Οι συνεργασίες και οι συμμαχίες μας με εταιρείες σε διάφορους κλάδους επιχειρήσεων, όπως οι  αλυσίδες σουπερμάρκετ My Market και Μασούτης, καθώς και με ξενοδοχεία και στόλους οχημάτων, αποδεικνύουν τη δέσμευσή μας να επεκτείνουμε και να βελτιώσουμε το δίκτυο ταχυφορτιστών προς όφελος όλων των οδηγών ηλεκτρικών οχημάτων στην Ελλάδα».

* Ανεξάρτητη καταναλωτική έρευνα, που διεξήχθη από τη Circana σε δείγμα 3.200 καταναλωτών στην Ελλάδα. 

Σχετικά με την nrg

Η nrg αποτελεί τον ολοκληρωμένο πάροχο ενέργειας που καλύπτει όλο το φάσμα των ενεργειακών αναγκών του Έλληνα καταναλωτή μέσα και έξω από το σπίτι και την επιχείρηση. Μέσα από πρωτοποριακά προγράμματα ενέργειας για το σπίτι και την επιχείρηση, οι πελάτες της nrg αποκτούν πρόσβαση σε υψηλού επιπέδου προϊόντα και υπηρεσίες, σχεδιασμένα και προσαρμοσμένα ώστε να καλύπτουν τις ιδιαίτερες ανάγκες όλων των κατηγοριών καταναλωτών.

Η ομάδα της nrg

Η ομάδα της nrg

Παράλληλα, ως μέρος της ενεργειακής μετάβασης της χώρας, η nrg παρέχει πρωτοποριακές λύσεις ηλεκτροκίνησης και είναι η  μοναδική εταιρεία ενέργειας που κάνει το ταξίδι της ηλεκτροκίνησης πραγματικότητα, για κάθε οδηγό, σε κάθε γωνιά της Ελλάδας, με το δίκτυο incharge.

Σε συνεργασία με τα πρατήρια του Ομίλου Motor Oil, Shell και AVIN, το δίκτυο incharge, αποτελεί σήμερα το μεγαλύτερο δίκτυο ταχυφορτιστών προηγμένης τεχνολογίας στο εθνικό οδικό δίκτυο και στους αυτοκινητοδρόμους, ικανοί να φορτίσουν ένα ηλεκτροκίνητο όχημα έως και στο 80% της δυναμικής του, σε λιγότερο από μισή ώρα.

Αξιοποιώντας πάντα την τελευταία λέξη της τεχνολογίας, η nrg επίσης παρέχει στους πελάτες της και την δυνατότητα να  μετατρέψουν το σπίτι τους σε «έξυπνο», τόσο με λύσεις Smart Home μέσα από  την εφαρμογή allSmart Home, powered by nrg, όσο και από τις συσκευές που διαθέτει στα καταστήματα και την ιστοσελίδα της. Τέλος με την υπηρεσία nrg PHOTOVOLTAIC και τη συνδρομή nrg GREEN, οι πελάτες της nrg έχουν τη δυνατότητα να μειώσουν το λογαριασμό τους αλλά και το ενεργειακό τους αποτύπωμα στηρίζοντας τις Ανανεώσιμες Πηγές Ενέργειας και συμβάλλοντας ενεργά στην προστασία του περιβάλλοντος. 

Σχετικά με το incharge 

Το incharge από την nrg, αποτελεί ένα πανελλαδικό δίκτυο φόρτισης ηλεκτρικών και plug in hybrid οχημάτων με περισσότερες από 900 θέσεις φόρτισης, με 700 φορτιστές και ταχυφορτιστές σε 450 σημεία. Μέχρι το τέλος του 2023, οι θέσεις φόρτισης υπολογίζεται να έχουν διπλασιαστεί και να φτάσουν τις 2.000. Οι ταχυφορτιστές που έχουν εγκατασταθεί σε πρατήρια αυτοκινητοδρόμων Shell και AVIN καλύπτουν το μεγαλύτερο μέρος του εθνικού δικτύου, με 27 ταχυφορτιστές σε ΣΕΑ και πάνω από 50 σε άλλα κεντρικά πρατήρια πόλεων. 

Επιπλέον, η nrg ενισχύει τη θέση της στην ηλεκτροκίνηση με συνεργασίες και συμμαχίες, όπως με τις αλυσίδες My Market (500 θέσεις φόρτισης σε 250 σημεία) και Μασούτης (300 θέσεις φόρτισης σε 150 σημεία). Οι συνεργασίες εκτείνονται και σε άλλους κλάδους επιχειρήσεων, όπως ξενοδοχεία από όλη την Ελλάδα (Costa Navarino, Grecotel), επιχειρήσεις με στόλους οχημάτων και χώρους στάθμευσης. 

Τέλος, το 2022 η nrg εξαγόρασε το 60% της Automotive Solutions. Μέσω της εξαγοράς, η εταιρεία μπήκε δυναμικά και στον κλάδο της μικροκινητικότητας (ηλεκτρικά scooters, ηλεκτρικά ποδήλατα και μικρά ηλεκτρικά οχήματα) με στόχο να συμβάλλει στην αποσυμφόρηση των αστικών δρόμων και τη βελτίωση της καθημερινότητας των πολιτών. 

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top