Ρύθμιση οφειλών: Δεύτερη ευκαιρία σε όσους έχασαν παλαιότερες δόσεις 

«Ομπρέλα»  για όσους «γονάτισαν» από την ενεργειακή κρίση

«Ανάσα» σε χιλιάδες νοικοκυριά, επαγγελματίες και επιχειρήσεις, που γονάτισαν από την πανδημία και την ενεργειακή κρίση, δίνουν οι ρυθμίσεις οφειλών, που ανακοίνωσε σήμερα από την Κοζάνη  ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης

Οφειλές: Αυτές είναι οι ρυθμίσεις - ανάσα που ανακοίνωσε ο Μητσοτάκης  

Ο αρχισυντάκτης του οικονομικού ρεπορτάζ του Star, Γιώργος Παππούς, μετέδωσε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων με τη Μάρα Ζαχαρέα  τις τελευταίες λεπτομέρειες. 

Δεύτερη ευκαιρία για όσους έχασαν παλιές ρυθμίσεις

Όπως ανέφερε, πρόκειται για διπλή παρέμβαση για οφειλές στην εφορία και τον ΕΦΚΑ.

 Αγροτικό πετρέλαιο: Επιστροφή του ΕΦΚ ανακοίνωσε ο Μητσοτάκης  

Κατ' αρχάς, θα δοθεί μια δεύτερη ευκαιρία, σε όσους έχασαν κάποια ρύθμιση, δηλαδή κατά βάση τις 120 δόσεις και τις 72 δόσεις των χρεών της πανδημίας. Όσοι καταβάλουν, λοιπόν, δύο δόσεις, θα ξαναμπούν στις ρυθμίσεις για να εξοφλήσουν αυτές τις οφειλές. 

«Ομπρέλα» για όσους «γονάτισαν» από την ενεργειακή κρίση

Θα έχουμε, όμως και μια νέα ρύθμιση ως 72 δόσεις, για χρέη που προκάλεσε η ενεργειακή κρίση. Σε αυτήν, θα υπαχθούν οι συνεπείς, δηλαδή όσοι μπόρεσαν με νύχια και με δόντια να εκπληρώνουν τις υποχρεώσεις τους

ρύθμιση οφειλών λόγω της ενεργειακής κρίσης

ρύθμιση οφειλών λόγω της ενεργειακής κρίσης  

Για να έχουμε κατά νου γιατί ακριβώς μιλάμε, αξίζει να σημειωθεί ότι από το 2020 ως τώρα, «γεννήθηκαν» χρέη στην εφορία που ξεπερνούν τα 18 δισ. ευρώ, ενώ πάνω από 370. 000  νοικοκυριά και επιχειρήσεις έχασαν κάποια ρύθμιση! 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top