Δωρεάν πετρέλαιο θέρμανσης σε πολύτεκνες οικογένειες

Με το πρόγραμμα «Κύμα Ζεστασιάς» της HELLENiQ Energy

Τις φετινές γιορτές, χιλιάδες πολύτεκνες οικογένειες που αντιμετωπίζουν οικονομικά προβλήματα, θα αποκτήσουν δωρεάν πετρέλαιο θέρμανσης,  χάρη στο πρόγραμμα «Κύμα Ζεστασιάς».

«Δημιουργήσαμε μία πλατφόρμα "Κύμα Ζεστασιάς" και σε αυτήν εντάξαμε και τις μέχρι τώρα δράσεις μας και μία καινούρια δράση που ανακοινώνουμε σήμερα που είναι η παροχή πετρελαίου θέρμανσης τις γιορτές, στις πολύτεκνες οικογένειες» τόνισε ο κ. Γιάννης Παπαθανασίου, πρόεδρος του διοικητικού συμβουλίου HELLENiQ Energy.

Δικαίωμα συμμετοχής στο πρόγραμμα έχουν οικογένειες που διαθέτουν 4 ή περισσότερα παιδιά και το ετήσιο εισόδημά τους δεν ξεπερνάει τα 20.500 ευρώ.

«Μιλάμε για 20,000 ελληνικές οικογένειες, πολύτεκνες, οι οποίες στην έξαρση της ενεργειακής κρίσης θα πάρουν η κάθε μια 500 λίτρα πετρέλαιο δωρεάν» ανέφερε ο Κωστής Χατζηδάκης, Υπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων.

Οι αιτήσεις των δικαιούχων γίνονται δεκτές μέχρι την 31η Δεκεμβρίου 2022.

«Θα ήθελα να ευχαριστήσω ιδιαίτερα την ΑΑΔΕ και τον κόσμο που δουλεύει εκεί πέρα, γιατί εδώ και αρκετούς μήνες υπήρξε μια πολύ καλή συνεργασία για να μπορέσουμε να υλοποιήσουμε αυτό το πρόγραμμα, και βεβαίως, το Υπουργείο Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων που μας φιλοξενούν σήμερα εδώ πέρα» δήλωσε ο κ. Ανδρέας Σιάμισης, διευθύνων σύμβουλος της HELLENiQ Energy.

Η HELLENiQ Energy έχει ήδη ανακοινώσει την δωρεάν παροχή πετρελαίου θέρμανσης στα παιδιατρικά νοσοκομεία της χώρας.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top