Black Friday: Αυλαία αύριο με τετραήμερο προσφορών

Τρεις στους τέσσερις καταναλωτές θέλουν προσφορές από τα σούπερ μάρκετ

Καταστήματα με προσφορές Black Friday
Καλάθι του νοικοκυριού: σε νέες μειώσεις τιμών σε προϊόντα και λόγω της Black Friday προχώρησαν πολλά σούπερ μάρκετ / Βίντεο: Mega

Αυλαία κάνει αύριο, Παρασκευή 25 Νοεμβρίου, η Black Friday.

Οι προσφορές έχουν ξεκινήσει ήδη από εδώ και αρκετές ημέρες σε καταστήματα και θα συνεχιστούν μέχρι και τη Δευτέρα 28 Νοεμβρίου, στο πλαίσιο της Cyber Monday (Δευτέρα 28 Νοεμβρίου), με εκπροσώπους της αγοράς να κάνουν λόγο για δυνατό τετραήμερο προσφορών και εκπτώσεων, καθώς τα καταστήματα θα είναι ανοικτά και την Κυριακή 27 Νοεμβρίου.

Black Friday & Ηλεκτρονικές Απάτες: 5 tips για να τις αποφύγεις!

Στον ρυθμό της Black Friday έχουν επίσης ήδη μπει και οι περισσότερες αλυσίδες σούπερ μάρκετ με διαφημιστικές καμπάνιες, που «τρέχουν» από τις προηγούμενες εβδομάδες, προσφέροντας στους καταναλωτές, σε συνδυασμό με το «καλάθι του νοικοκυριού», προϊόντα σε ανταγωνιστικές τιμές.

Black Friday: ένα μεγάλο μέρος των καταναλωτών δηλώνει έτοιμο να εκμεταλλευτεί προσφορές και εκπτώσεις για να εξισορροπήσει το κόστος στο πλαίσιο της συνολικής ανόδου των τιμών

Ανοιχτά τα καταστήματα την Κυριακή 27 Νοεμβρίου

Από την πλευρά του, ένα μεγάλο μέρος των καταναλωτών δηλώνει έτοιμο να εκμεταλλευτεί προσφορές και εκπτώσεις για να εξισορροπήσει το κόστος στο πλαίσιο της συνολικής ανόδου των τιμών.

Black Friday, Cyber Monday και ανοιχτά καταστήματα την Κυριακή 27/11

Σύμφωνα με έρευνα της εταιρείας Ierax Analytix σε 890 πανελλαδικά, 3 στους 4 καταναλωτές θέλουν Black Friday από τα σούπερ μάρκετ. Σημειώνεται ότι αντίστοιχο ήταν και το περυσινό ποσοστό σε έρευνα που πραγματοποίησε η εταιρεία.

Εορταστικό ωράριο: Πότε ξεκινά – Τι ώρες θα λειτουργούν τα καταστήματα

«Η σημαντική διαφορά σε σχέση με πέρυσι είναι πως, ενώ το 2021 οι καταναλωτές ήθελαν Black Friday από τα σούπερ μάρκετ για να αγοράσουν καθαριστικά, κρασιά και προϊόντα ενόψει Χριστουγέννων, φέτος θέλουν να αγοράσουν τρόφιμα μακράς διάρκειας και κατεψυγμένα» τονίζει ο ιδρυτής της Ierax Analytix, Χάρης Λαλάτσης.

Δωρεάν Ευρωπαϊκή Κάρτα Νέων για 116.000 νέους με εκπτώσεις και προνόμια

Την ίδια ώρα, 67% των ερωτώμενων δηλώνουν ότι – εάν γίνονταν προσφορές Black Friday – θα αγόραζαν από τα σούπερ μάρκετ περισσότερα προϊόντα απ’ όσα χρειάζονται, για να τα αποθηκεύσουν, 28% θα αγόραζαν μόνο όσα χρειάζονται, ενώ 6% δεν θα αγόραζαν κάτι.

Σύμφωνα, πάντως, με την ίδια έρευνα, 8 στους 10 καταναλωτές πιστεύουν πως δε γίνονται πραγματικές εκπτώσεις από τα καταστήματα.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top