Χρυσός Οδηγός: Αναδείχθηκε Google Premier Partner 2022 για 11ο συνεχές έτος

Μια ακόμα διάκριση για την ομάδα του Χρυσού Οδηγού

Χρυσός Οδηγός

Ο Χρυσός Οδηγός κερδίζει για 11η συνεχή χρονιά μία ξεχωριστή θέση ανάμεσα στο 3% των καλύτερων marketing agencies με την ανάδειξή του σε Google Premier Partner 2022.

Η εξειδικευμένη και πελατοκεντρική Performance Marketing ομάδα του Χρυσού Οδηγού, με αυτή την διάκριση αποδεικνύει για ακόμη μια φορά, τις δυνατότητες και την τεχνογνωσία της, καθώς η αξιολόγηση βασίζεται πλέον σε πιο αυστηρά κριτήρια σε θέματα διαφήμισης, απόδοσης και αφομοίωσης των νέων εργαλείων της Google.

Ο Χρυσός Οδηγός, ως Google Premier Partner 2022 εξασφαλίζει - μεταξύ άλλων - πρόσβαση σε νέες δοκιμαστικές δυνατότητες της Google, άμεση υποστήριξη από την ομάδα της Google και συνεχή εκπαίδευση των στελεχών του σε όλες τις νέες τεχνικές δυνατότητες του μέσου. 

Η Ειρήνη Πάνζαρη, Διευθύντρια Μάρκετινγκ του Χρυσού Οδηγού, δηλώνει:

«Ευχαριστούμε την Google για την 11ετή αναγνώριση του υψηλού επιπέδου υπηρεσιών που παρέχουμε μέσω του τίτλου του Google Premier Partner 2022 και ανυπομονούμε να μοιραστούμε την υπεραξία που θα λάβουμε μέσα από το πρόγραμμα με τους εκατοντάδες συνεργάτες-πελάτες μας».
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top