e-katanalotis.gov.gr: Η νέα πλατφόρμα για την αγορά φθηνότερων προϊόντων

Γεωργιάδης: «Σας καλώ να το χρησιμοποιείτε και θα κερδίσετε»

Τι είπε για την αύξηση των τιμών ο Άδωνις Γεωργιάδης - Βίντεο Open

Ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Άδωνις Γεωργιάδης, προέτρεψε το Σάββατο όλους τους καταναλωτές να χρησιμοποιούν την ηλεκτρονική εφαρμογή e-katanalotis.gov.gr για να βρουν τα πιο φθηνά προϊόντα.

Μέσω της πλατφόρμας, οι καταναλωτές μπορούν να βρουν και να συγκρίνουν τιμές προϊόντων της αγοράς, στα καταστήματα της γειτονιάς τους.

e-katanolotis

«Το υπουργείο Ανάπτυξης και Επενδύσεων έχει φτιάξει αυτήν την πλατφόρμα στην οποία προσθέτουμε συνεχώς προϊόντα και βάλαμε και τα καύσιμα για να μπορούν όλοι να αγοράζουν τα φθηνότερα προϊόντα που υπάρχουν στην γειτονιά τους. Σας καλώ να το χρησιμοποιείτε και θα κερδίσετε, e-katanalotis.gov.gr», έγραψε στο twitter o κ. Γεωργιάδης.

 

 

Ο κ. Γεωργιάδης, μιλώντας το πρωί του Σαββάτου στο Open, ανέφερε ότι υπάρχουν έντονες πληθωριστικές πιέσεις στη διεθνή αγορά και η χώρα μας δε μπορεί να μην επηρεαστεί. Τόνισε, δε, ότι η κακοκαιρία και οι έντονες χιονοπτώσεις λειτούργησαν επιβαρυντικά για τις τιμές των οπωροκηπευτικών που αυξήθηκαν.

Επίσης, υπογράμμισε ότι σε λίγες μέρες στην πλατφόρμα e-katanalotis.gov.gr θα ενταχθούν και οι τιμές των λαϊκών αγορών.

Σταϊκούρας: Όλα είναι ανοιχτά για μείωση του ΦΠΑ στα τρόφιμα

«Όλα είναι ανοιχτά για μείωση του ΦΠΑ στα τρόφιμα, ανάλογα με το πώς θα εξελιχθεί η κατάσταση το προσεχές διάστημα. Έχουμε πλήρη εικόνα του κόστους». Αυτό δήλωσε ο υπουργός Οικονομικών Χρήστος Σταϊκούρας, προσθέτοντας ότι «στον βαθμό που είναι εφικτό έχουμε στηρίξει τον κόσμο, και θα συνεχίσουμε να το κάνουμε, και για όσο χρειάζεται θα το κάνουμε. Αλλά όσο μπορούμε».

Μιλώντας στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ, ο υπουργός ανέφερε ότι κατά πρώτον η κυβέρνηση εστιάζει στα δημοσιονομικά περιθώρια, κατά δεύτερον στόχος είναι η όποια παρέμβαση να πηγαίνει στον πολίτη και να μην χάνεται στην εφοδιαστική αλυσίδα, και κατά τρίτον να βοηθηθούν κυρίως τα μεσαία και τα χαμηλά εισοδηματικά στρώματα.
 

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top