«Ψίχουλα» από τον ΔΕΔΔΗΕ για αποζημιώσεις σε όσους κόπηκε το ρεύμα! 

Από  20 έως 50 ευρώ θα πάρουν όσοι έμειναν στο σκοτάδι και στο κρύο    

Με υψηλές προσδοκίες ξεκίνησαν οι αποζημιώσεις από τον ΔΕΔΔΗΕ για τις διακοπές ρεύματος, αλλά φαίνεται ότι οι πολίτες θα προσγειωθούν απότομα, όπως μετέδωσε ο Γιάννης Σαραντάκος στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star με τη Μάρα Ζαχαρέα.        

Διακοπές ρεύματος: Αποζημιώσεις για βλάβες σε συσκευές – Πώς κάνουμε αίτηση

Χιλιάδες συμπολίτες μας  που έμειναν χωρίς ρεύμα για αρκετές μέρες την προηγούμενη εβδομάδα και ταλαιπωρήθηκαν, μανάδες με μωρά, γέροντες που ξεπάγιασαν, περίμεναν ώρες και μέρες για να δουν «φως», αλλά μάταια, καθώς, όπως φαίνεται, θα αποζημιωθούν με… ψίχουλα!  

Κακοκαιρία: Όσα πρέπει να ξέρετε για τις αποζημιώσεις-Οι 3 κατηγορίες

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του Star, η κυβέρνηση και το αρμόδιο υπουργείο, θα προχωρήσουν μόνο στην απαλλαγή των χρεώσεων δικτύου διανομής, όχι μόνο για την κακοκαιρία «Ελπίδα», αλλά και για ανάλογες περιπτώσεις στο μέλλον, ως μόνιμο μηχανισμό. 

Κακοκαιρία: Άνοιξε η πλατφόρμα αποζημιώσεων για ηλεκτρικές συσκευές

Τι σημαίνει πρακτικά αυτό για ένα νοικοκυριό; Σχεδόν τίποτα. Ένα όφελος της τάξεως των 20 με 25 ευρώ, το πολύ 30 ευρώ, που προφανώς δεν αρκούν για την ταλαιπωρία και τις ζημιές που είχαν. Αντιθέτως, δεν φαίνεται να προχωρούν οι πληροφορίες που υπήρχαν για αποζημίωση 100 ευρώ ανά ημέρα διακοπής ηλεκτροδότησης.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top