ΑΣΕΠ 2022: 470 μόνιμες θέσεις στο υπουργείο Μετανάστευσης

Ποια θα είναι τα κριτήρια μοριοδότησης της κυβέρνησης

ΑΣΕΠ

Το επόμενο διάστημα αναμένεται να σταλεί στο Εθνικό Τυπογραφείο η προκήρυξη για 470 μόνιμες προσλήψεις στο υπουργείο Μετανάστευσης και Ασύλου.

Ένα κριτήριο μοριοδότησης που θα χρειάζεται η προκήρυξη, θα είναι η άριστη γνώση της αγγλικής γλώσσας, η οποία θα μοριοδοτεί σε μεγάλο βαθμό, ενώ παράλληλα η προκήρυξη θα ζητάει Πιστοποίηση Υπολογιστών ως τυπικό απαραίτητο προσόν.

Πιο αναλυτικά, για την κάλυψη των θέσεων αυτών θα ζητηθεί προσωπικό Πανεπιστημιακής (ΠΕ), Τεχνολογικής (ΤΕ), Δευτεροβάθμιας (ΔΕ) και Υποχρεωτικής Εκπαίδευσης (ΥΕ). 

ΑΣΕΠ 2022: Προσλήψεις 25.000 ανέργων με νέο πρόγραμμα κοινωφελούς εργασίας

Ταυτόχρονα, το ΑΣΕΠ επεξεργάζεται και μία ακόμα μεγάλη προκήρυξη που θα αφορά μόνιμες προσλήψεις στον τομέα της Παιδείας.

Η προκήρυξη 2Κ/2022, που αναμένεται να εκδοθεί αμέσως μετά τον διαγωνισμό για το υπουργείο Μετανάστευσης, θα αφορά συνολικά 280 νέες μόνιμες θέσεις στην Παιδεία.

ΑΣΕΠ 2022: 1.468 μόνιμες προσλήψεις στο δημόσιο

Συγκεκριμένα, η νέα προκήρυξη του ΑΣΕΠ, θα αφορά την πλήρωση 185 θέσεων στο υπουργείο Παιδείας καθώς και 95 ακόμα θέσεων που κατανέμονται σε Δημόσια Πανεπιστήμια, τα Γενικά Αρχεία του Κράτους, κλπ.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top