«Ζεστάθηκε» η Χριστουγεννιάτικη αγορά - Γέμισαν οι εμπορικοί δρόμοι

Έως 18,5 % ακριβότερο φέτος το τραπέζι των Χριστουγέννων 

Η χριστουγεννιάτικη αγορά ζεστάθηκε για τα καλά, καθώς δε φαίνεται να πτοούνται οι καταναλωτές από τη μετάλλαξη Όμικρον. Οι επαγγελματίες της εστίασης προετοιμάζονται για το μενού των ημερών, ενώ στα κομμωτήρια τα ραντεβού έχουν εξαντληθεί. 

Ο κόσμος άρχισε, επιτέλους, να κυκλοφορεί στην αγορά, το δώρο Χριστουγέννων μπήκε στους λογαριασμούς και οι έμποροι ελπίζουν ότι θα μπει ζεστό χρήμα στα ταμεία τους. 

Νέο τεστ PCR ανιχνεύει την παραλλαγή Όμικρον

Έως 18,5% είναι ακριβότερο από πέρυσι το χριστουγεννιάτικο τραπέζι, καθώς κρέατα, οπωροκηπευτικά και γλυκά παρασύρθηκαν στη δίνη των διεθνών ανατιμήσεων. Δεν είναι λίγοι εκείνοι που για να αποφύγουν την αναμονή στην ουρά,  στέλνουν παραγγελίες για το σπίτι... 

«”Βροχή” τα delivery φέτος, ίσως λόγω κορωνοϊού, ίσως λόγω κρύου, ο κόσμος από παραγγέλνει από το σπίτι, έως και 100 παραγγελίες την ημέρα» δηλώνει ιδιοκτήτης κρεοπωλείου στην κάμερα του Star.

«Κουμπωμένη» η εστίαση - Ελπίδα οι κρατήσεις της τελευταίας στιγμής

Τα καταστήματα εστίασης με τη σειρά τους στολίσθηκαν για τα Χριστούγεννα και περιμένουν. «Ο κόσμος είναι διστακτικός, βλέπετε έχουμε τις μεγάλες κρατήσεις των 8 ατόμων και ένας δεν έχει εμβολιαστεί, τι θα κάνουν; Κλείνουν τραπέζι αλλά φεύγουν» δηλώνει ιδιοκτήτρια εστιατορίου.  

Την Πέμπτη 23/12 οι αποφάσεις της κυβέρνησης για νέα μέτρα για τον κορωνοϊό

«Sold Out» στα κομμωτήρια εν όψει ρεβεγιόν

Κι επειδή η ομορφιά και η εξωτερική εμφάνιση είναι σήμα κατατεθέν των ημερών, τα κομμωτήρια έκαναν ήδη sold out για την ημέρα της παραμονής των Χριστουγέννων.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top