Έκπτωση στις κάρτες των ΜΜΜ για όλους τους εμβολιασμένους

Δεν υπάρχει σκέψη αποκλεισμού των ανεμβολίαστων από τα ΜΜΜ

Με πειθώ και παροχή κινήτρων προσπαθεί να πείσει η κυβέρνηση τους ανεμβολίαστους να κάνουν το εμβόλιο για τον κορωνοϊό.

Στην προσπάθεια αυτή εντάσσεται και η παροχή ενός επιπλέον εκπτωτικού πακέτου όσον αφορά στις μηνιαίες κάρτες απεριόριστων διαδρομών για τους εμβολιασμένους επιβάτες των μέσων μαζικής μεταφοράς.

Έρχονται διευκολύνσεις για τους εμβολιασμένους επιβάτες στα ΜΜΜ

Εκπτωτικά πακέτα μόνο για εμβολιασμένους στα μέσα μεταφοράς

Δεδομένου ότι τα 2/3 των επιβατών έχουν μηνιαίες, τριμηνιαίες ή εξαμηνιαίες κάρτες μεταφοράς, ο υπουργός Υποδομών, Κώστας Καραμανλής, είπε – μιλώντας στον Σκάι – πως σύντομα θα ανακοινωθεί το εκπτωτικό πακέτο.

Όσον αφορά τον υποχρεωτικό εμβολιασμό των εργαζομένων στα ΜΜΜ, φαίνεται πως αυτό είναι πολύ μακρινό, ακόμη και ως σενάριο.

Ο υπουργός χαρακτήρισε «υπερβολικό σε αυτή τη φάση να γίνει κάτι τέτοιο», σημειώνοντας πως η κυβέρνηση πιστεύει στην πειθώ και όχι στον εξαναγκασμό.

Γεωργιάδης: Σίγουρα θα γίνουν απολύσεις ανεμβολίαστων εργαζομένων

Εξάλλου, στα λεωφορεία και στα τρόλεϊ η μπροστινή πόρτα δεν ανοίγει και υπάρχει κουβούκλιο, ενώ στο μετρό οι οδηγοί και οι περισσότεροι εργαζόμενοι είναι απομονωμένοι από τους επιβάτες.

Τέλος, αναφορικά με το ενδεχόμενο να αποκλειστούν από τα μέσα μεταφοράς οι ανεμβολίαστοι ή ακόμη και να υπάρξουν διαφορετικοί συρμοί στο μετρό για εμβολιασμένους και ανεμβολίαστους, ο ίδιος απέκλεισε μια τέτοια πιθανότητα.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top