Εκπτώσεις: Παράταση έως τις 31 Μαρτίου

Κατέθεσε τροπολογία ο Άδωνις Γεωργιάδης

Οι αντιδράσεις των επιχειρηματιών στο τρίτο lockdown. «Ραντεβού το... Πάσχα» δίνουν οι επαγγελματίες της εστίασης

Και επίσημα πλέον παρατείνονται οι χειμερινές εκπτώσεις έως τις 31 Μαρτίου. Η κυβέρνηση έκανε δεκτό το αίτημα των επιχειρηματιών να συνεχιστούν οι προσφορές για τους καταναλωτές. 

Ο Υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, κ. Άδωνις Γεωργιάδης κατέθεσε τροπολογία χθες, Τετάρτη 24 Φεβρουαρίου, στο νομοσχέδιο του Υπουργείου Εξωτερικών, για τη δυνατότητα ρύθμισης της εκπτωτικής περιόδου έτσι ώστε να δοθεί παράταση στις εκπτώσεις έως τις 31 Μαρτίου 2021.

Εκπτώσεις: Παράταση έως το τέλος Μαρτίου ζητούν οι έμποροι

Υπενθυμίζεται ότι την επαναλειτουργία των καταστημάτων από τη Δευτέρα 1η Μαρτίου με ταυτόχρονη παράταση των εκπτώσεων έως το τέλος του μήνα, είχε ζητήσει προ ημερών από τον υπουργό Ανάπτυξης, Άδωνι Γεωργιάδη, ο Εμπορικός Σύλλογος Αθηνών.

Οι έμποροι εκτιμούν ότι φέτος θα απωλέσουν περίπου 3,5 δισ. ευρώ από τον περσινό αντίστοιχο τζίρο των 5,5 δισ. ευρώ. Την ίδια στιγμή, μεγάλος όγκος των προϊόντων που είχαν προμηθευτεί για διαθέσουν τη χειμερινή περίοδο, παραμένει απούλητος στα ράφια των καταστημάτων ενώ οι οικονομικές υποχρεώσεις, όσο συνεχίζονται τα περιοριστικά μέτρα λόγω πανδημίας, αυξάνονται.

Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top