Ένωση Τραπεζών: Να προτιμούν τα ΑΤΜ οι πολίτες και όχι τα καταστήματα

Προσαρμοσμένη στα μέτρα ασφάλειας η εξυπηρέτηση στις τράπεζες

Τράπεζες ΑΤΜ

Προσαρμοσμένη στα μέτρα ασφάλειας για τον κορωνοϊό θα είναι η εξυπηρέτηση στις τράπεζες, οι οποίες συνιστούν στους πολίτες να προτιμούν τα ΑΤΜ, των οποίων η τροφοδοσία με χρήματα θα συνεχιστεί κανονικά, όπως διαβεβαιώνουν.        

Συγκεκριμένα, η Ελληνική Ένωση Τραπεζών αναφέρει σε ανακοίνωσή της για το ζήτημα: 

«Η Ελληνική Ένωση Τραπεζών ανακοινώνει ότι συνεχίζεται κανονικά η λειτουργία των τραπεζικών καταστημάτων, όπως και το σύνολο των δραστηριοτήτων του τραπεζικού τομέα και μεταξύ αυτών και η τροφοδοσία των ΑΤΜ.

Στο πλαίσιο, ωστόσο,  των μέτρων πρόληψης ενθαρρύνουμε το συναλλακτικό κοινό να περιορίσει τη διενέργεια συναλλαγών με φυσικό τρόπο, όπως επίσης και τη χρήση μετρητών  και να επιλέξει ένα από τα πολλά σύγχρονα μέσα της τεχνολογίας, ιδίως δε τις ανέπαφες συναλλαγές  με χρεωστικές και πιστωτικές κάρτες.

Για όσους επιλέξουν, παρά την παραπάνω σύσταση, την εξυπηρέτηση με φυσικό τρόπο στο υποκατάστημα εντός του ισχύοντος ωραρίου, σημειώνουμε ότι θα  υπάρξει προσαρμογή στις κρατούσες συνθήκες, ιδίως στη ροή εξυπηρέτησης, ώστε να διαφυλαχθεί η υγεία και ασφάλεια του συναλλακτικού κοινού και των εργαζομένων».
 

Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top