Τι συμφώνησαν Μητσοτάκης και Λάτσης για το Ελληνικό

Σε εξαιρετικό κλίμα η συνάντησή τους

Την ανάγκη να επιταχυνθούν οι διαδικασίες για να ξεκινήσει η υλοποίηση της επένδυσης στο Ελληνικό ανέδειξε ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, στη συνάντηση που είχε στο Μέγαρο Μαξίμου με τον Σπύρο Λάτση.   

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε σε εξαιρετικό κλίμα και ο πρωθυπουργός συμφώνησε με τον κ. Λάτση να γίνουν όλα τα απαραίτητα βήματα για αυτήν τη σημαντική επένδυση, τηρώντας τις δεσμεύσεις που έχουν αναληφθεί για να αρθούν το ταχύτερο δυνατόν όλα τα εμπόδια που καθυστέρησαν την έναρξη του τόσο επωφελούς για τη χώρα έργου.   

Συσκέψεις για το θέμα του Ελληνικού πραγματοποιήθηκαν την Τετάρτη με στελέχη του Υπουργείου Ανάπτυξης και Επενδύσεων ενώ πτυχές του, συζητήθηκαν σήμερα και κατά την επίσκεψη του Πρωθυπουργού κ. Κυριάκου Μητσοτάκη στο Υπουργείο Τουρισμού.   

Υπενθυμίζεται ότι όπως έχει δηλώσει ο υπουργός Ανάπτυξης, Άδωνις Γεωργιάδης, βασικός στόχος της κυβέρνησης είναι να ξεκινήσουν τα έργα στο Ελληνικό μέχρι το τέλος του 2019. Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Στέλιος Πέτσας έχει αναφερθεί επίσης στην επίσπευση των διαδικασιών με τρεις Κοινές Υπουργικές Αποφάσεις που αναμένεται να ψηφιστούν έως τις 10 Αυγούστου. 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top