Έκπτωση 30% στις μετακινήσεις για τις εκλογές από ΤΡΑΙΝΟΣΕ

Τι δικαιολογητικά χρειάζεστε – Ποιοι τη δικαιούνται

Βαγόνι της ΤΡΑΙΝΟΣΕ

Με έκπτωση 30% θα μπορούν να ταξιδέψουν με το τρένο, οι ετεροδημότες που θα επιλέξουν να ψηφίσουν στις εκλογές της 26ης Μαΐου και της 2ας Ιουνίου.

Η ΤΡΑΙΝΟΣΕ ανακοίνωσε πως η έκπτωση τους επιβάτες θα ισχύει από τις 23 έως και 29 Μαΐου 2019, αλλά και μέχρι τις 4 Ιουνίου, εάν υπάρξουν επαναληπτικοί γύροι εκλογών. 

Μάθε πού ψηφίζεις: Η ηλεκτρονική εφαρμογή για τις εκλογές

«Η ΤΡΑΙΝΟΣΕ, προκειμένου να διευκολύνει το επιβατικό κοινό που θα ταξιδέψει για την άσκηση του εκλογικού του δικαιώματος στις εκλογές της 26ης Μαΐου 2019, για την ανάδειξη μελών στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο και την Τοπική Αυτοδιοίκηση, χορηγεί έκπτωση 30% στις τιμές των εισιτηρίων για ταξίδι απλής μετάβασης ή μετ’ επιστροφής, από τον τόπο διαμονής στον τόπο άσκησης του εκλογικού δικαιώματος», αναφέρει η ανακοίνωση της εταιρείας.

Τι δικαιολογητικά χρειάζονται για την έκπτωση 30% στα εισιτήρια της ΤΡΑΙΝΟΣΕ

Η έκπτωση θα χορηγείται με την επίδειξη της ταυτότητας και βεβαίωση του τόπου άσκησης του εκλογικού δικαιώματος από την επίσημη ιστοσελίδα του Υπουργείου Εσωτερικών.

Ευρωεκλογές: Εκπλήξεις από νέα δημοσκόπηση λίγες μέρες πριν την κάλπη

Έκπτωση και στους δικαστικούς αντιπροσώπους

Η έκπτωση 30% επί των κανονικών τιμών των εισιτηρίων θα ισχύει και για τους εκπροσώπους της δικαστικής αρχής, καθώς και για εφόρους και δικαστικούς αντιπροσώπους, για εκτέλεση υπηρεσίας, από τον τόπο διαμονής τους στον τόπο άσκησης των καθηκόντων τους, με την επίδειξη της σχετικής απόφασης διορισμού.

«Κρυφό» δώρο στις εκλογικές αποζημιώσεις των υπαλλήλων σε ΟΤΑ και Δημόσιο

Σημειώνεται πως η έκπτωση ισχύει για αγορά εισιτηρίων που γίνεται από τα φυσικά σημεία έκδοσης εισιτηρίων της ΤΡΑΙΝΟΣΕ. Δηλαδή, δε θα ισχύει για αγορές εισιτηρίων μέσω Internet.

ΠΡΟΣΟΧΗ: Η έκπτωση δεν ισχύει για τις μετακινήσεις στην Προαστιακή γραμμή της Αθήνας και της διαδρομής Πάτρα-Ρίο.

Τι γίνεται με όσους δικαιούνται πάγια έκπτωση στα εισιτήρια (φοιτητές, κλπ)

Στις περιπτώσεις που κάποιοι δικαιούχοι της έκπτωσης 30% για τις εκλογές είναι και δικαιούχοι πάγιας έκπτωσης λόγω ιδιότητας (πχ. φοιτητές, ΑμΕΑ, πολύτεκνοι κλπ.), θα εφαρμόζεται η μεγαλύτερη έκπτωση, δηλαδή αυτή με το μεγαλύτερο όφελος για τους επιβάτες.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top