Περιουσιολόγιο: Έρχεται ο «Μεγάλος αδελφός» και θα καταγράφει τα πάντα!

Θα πρέπει να δηλωθούν ακόμη και έργα τέχνης ή… άλογα

Ανήσυχοι δηλώνουν οι πολίτες, πιστεύοντας ότι το υπουργείο Οικονομικών σχεδιάζει κι άλλες φορολογικές επιβαρύνσεις μέσω του Ηλεκτρονικού Περιουσιολογίου. «Ο Μεγάλος Αδελφός», που ετοιμάζει το οικονομικό επιτελείο, θα ρίξει τα δίχτυα του σε όλη την κινητή και ακίνητη περιουσία των φορολογούμενων από φέτος κιόλας... 

Το Περιουσιολόγιο, μοιάζει με το... Γιοφύρι της Άρτας, αφού "σέρνεται" εδώ και περίπου 10 χρόνια, αλλά πλέον πλησιάζει η ώρα να μπει στις ζωές των φορολογούμενων και απειλεί με επιβαρύνσεις. 

Σε αυτό το νέο ηλεκτρονικό πόθεν έσχες θα πρέπει να δηλωθούν κυριολεκτικά τα πάντα: Ακίνητα, Οχήματα, Μετρητά, Σκάφη, Μετοχές, Τραπεζικοί  λογαριασμοί, Ομόλογα, έργα τέχνης, ακόμα και άλογα!

"ΜΕΓΑΛΟΣ ΑΔΕΛΦΟΣ" ΣΤΗ ΖΩΗ ΤΩΝ ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΜΕΝΩΝ 

Από το δόκανο του υπουργείου Οικονομικών δεν θα ξεφύγει τίποτα, καθώς στο Περιουσιολόγιο θα "πέφτουν" στοιχεία κι από άλλους φορείς όπως το Κτηματολόγιο 

ΟΙ "ΣΚΛΗΡΟΙ" ΑΠΕΙΛΟΥΝ ΜΕ ΚΑΤΑΣΧΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΦΟΡΟΥΣ

Η σκληρή γραμμή προβλέπει την κατάσχεση αδήλωτων εισοδημάτων και περιουσιακών στοιχείων, ενώ υπάρχει και σενάριο επιβολής φόρου στο σύνολο της περιουσίας, όπως έπραξαν με απογοητευτικά αποτελέσματα άλλες χώρες. 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top