Έρχεται νέα αύξηση στα τιμολόγια της ΔΕΗ;

Ανησυχία προκαλεί η αύξηση στις τιμές των αερίων ρύπων

Η αύξηση στις τιμές των αέριων ρύπων, δηλαδή του διοξειδίου του άνθρακα,  φαίνεται ότι "βάζει φωτιά" και στα τιμολόγια της ΔΕΗ για ορισμένες κατηγορίες καταναλωτών. Η διοίκηση της εταιρίας δηλώνει ότι δεν εξετάζει κάτι τέτοιο προς το παρόν, αλλά οι εργαζόμενοι επισημαίνουν ότι σύντομα θα πρέπει να το αντιμετωπίσει...

Οι καταναλωτές της ΔΕΗ δηλώνουν αναστατωμένοι για τις πληροφορίες σχετικά με νέα αύξηση που μεθοδεύεται στα τιμολόγια λόγω της αύξησης των τιμών στους ρύπους του διοξειδίου του άνθρακα.

Σύμφωνα με πληροφορίες,  η διοίκηση εξετάζει αύξηση στα τιμολόγια σε ορισμένες στοχευμένες κατηγορίες καταναλωτών,  όπως για παράδειγμα οι αγρότες,  ενώ παράλληλα για να αμβλυνθούν κάπως οι αντιδράσεις θα υπάρξουν και κάποιες ελαφρύνσεις,  όπως στο τέλος προμηθευτή. 

Αν και η διοίκηση της ΔΕΗ σπεύδει να καθησυχάσει λέγοντας ότι δεν αντιμετωπίζει τέτοιο θέμα,  οι εργαζόμενοι όμως λένε ότι πολύ σύντομα πρέπει κάτι θα πρέπει να κάνει για την αύξηση των τιμών του διοξειδίου του άνθρακα. 

" Υπάρχει η αύξηση στις τιμές αερίων ρύπων που μέσα σε ένα χρόνο τετραπλασιάσθηκαν και αυτό πιέζει τη ΔΕΗ όπως και άλλες εταιρίες στην Ευρώπη. Παρ’ ‘ολα αυτά η ΔΕΗ δεν μετακύλησε την αύξηση αυτή στους καταναλωτές. Τώρα αν συνεχιστεί αυτή η κούρσα προς τα επάνω η ΔΕΗ πιστεύω ότι θα πρέπει να το αντιμετωπίσει" δηλώνει ο αντιπρόδρος της ΓΕΝΟΠ ΔΕΗ Νίκος Χατζάρας στο Star.  

Η μαύρη τρύπα της ΔΕΗ ξεπερνά σε μηνιαία βάση τα 50 εκατ. ευρώ και τώρα η κατάσταση αναμένεται να επιδεινωθεί. 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top