Για ένα κομμάτι ψωμί βγαίνει στο σφυρί ημιυπόγειο στου Γκύζη!

Πλειστηριασμός πρώτης κατοικίας για χρέος 15.000 ευρώ!

Για χρέος…  15.000 ευρώ  κατάσχεται η πρώτη κατοικία μιας συνταξιούχου, ένα ημιυπόγειο στου Γκύζη!  Παράλληλα, όπως δηλώνει η ίδια, γίνονται κρατήσεις απο τη σύνταξή της και το εφάπαξ με αποτέλεσμα να μην μπορεί να φανεί συνεπής στις υποχρεώσεις της.

«Η πρώτη μου κατοικία είναι, το σπίτι μου. Εδώ μένω, δεν ειναι το εξοχικό μου ή το σπίτι της μάνας μου να πω εντάξει και τι έγινε» δηλώνει η συνταξιούχος δημοσιογράφος Γιαννούλα Μπεμπόνη στην κάμερα του Star, η οποία μένει 35 χρόνια σε αυτή την γειτονιά και τώρα για ένα χρέος 15.000 ευρώ χάνει το σπίτι της.

Πρόκειται για ένα ημιυπόγειο 43 τετραγωνικών στου Γκύζη πίσω απο το Πεδίον του Άρεως, στο οποίο της απεστάλη ειδοποιητήριο κατάσχεσης.

«Ξαφνικά είδα κάτω απο την πόρτα το σημείωμα. Δεν ξέρω τι θα κάνω. Το σίγουρο ειναι ότι θα αγωνιστώ. Δεν έχω αλλο σπίτι, δεν έχω πού να πάω» επισημαίνει.

Η συνταξιούχος υποστηρίζει μάλιστα ότι δεν μπορεί πλέον να μπει να πάρει ούτε τα πράγματά της από το σπίτι!  «Ειναι πλέον ιδιοκτησία της Γ' ΔΟΥ. Μου είπε ο δικηγόρος μου να μην μπω μάσα γιατι πλέον δεν ανήκει σε μένα και έτσι έμεινα στον  δρόμο» δηλώνει στην κάμερα του Star.  

Σύμφωνα με την ίδια, το χρέος της στην εφορία ειναι 10.000 ευρώ και οι τόκοι 5.000 ευρώ  ενώ τα 2.000 ευρώ ειναι απο λάθος της εφορίας το οποίο δεν εχει αποκατασταθεί και δεν εχει σβηστεί το χρέος.

«‘Επαιρνα σύνταξη 680 ευρώ, με τα μνημόνια και τις περικοπές έπεσαν στα 400 ευρώ. Πώς  να πληρώσω; Ας μου δώσουν το εφάπαξ πίσω να πάω να κάνω ρύθμιση, να πληρώσω. Δεν έχω χρήματα ούτε για να ζήσω»  τονίζει.

Να σημειωθεί ότι η αντικειμενική αξία  του σπιτιού είναι 20.000 ευρώ και τώρα προσπαθεί  μέσω των δικαστηρίων να έρθει σε κάποια ρύθμιση, μήπως σώσει το σπίτι της. 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top