Ρύθμιση ακόμα και σε 100 δόσεις για χρέη προς τους δήμους

Όποιος αποφασίσει να τα πληρώσει εφάπαξ θα μπορεί πλέον να γλιτώσει όλες τις προσαυξήσεις σύμφωνα με το νέο νόμο

Ρύθμιση ακόμα και σε εκατό δόσεις μπορούν να κάνουν πλέον όσοι έχουν χρέη προς τους δήμους, σύμφωνα με νέο νόμο του Υπουργείου Εσωτερικών. Στο Δήμο της Αθήνας οι οφειλέτες αγγίζουν το ένα εκατομμύριο, ενώ τα χρέη ανέρχονται σε εκατοντάδες εκατομμύρια ευρώ.

Όποιος αποφασίσει να πληρώσει εφάπαξ τα χρέη του προς τους δήμους, θα μπορεί πλέον να γλιτώσει όλες τις προσαυξήσεις σύμφωνα με το νέο νόμο.

«Βοηθάει το γεγονός ότι μπορεί να πληρώσει σπαστά τη δόση του χωρίς πρόστιμα και προσαυξήσεις»

«Από πού θα τα βγάλει; Εγώ για παράδειγμα, που παίρνω εξακόσια ευρώ και με ένα παιδί, από που θα τα βρω;»

Δείτε πως μπορείτε να ρυθμίσετε τα χρέη σας,  γλιτώνοντας όσο το δυνατόν περισσότερες προσαυξήσεις.

Με εφάπαξ καταβολή, απαλλαγή 100% των προσαυξήσεων,

από 2 έως 24 δόσεις, απαλλαγή 80% των προσαυξήσεων,

από 25 έως 48 δόσεις, απαλλαγή 70% των προσαυξήσεων,

από 49 έως 72 δόσεις, απαλλαγή 60% των προσαυξήσεων,

από 73 έως 100 δόσεις, απαλλαγή 50% των προσαυξήσεων

«Ξέρουν ότι δεν έχει να πληρώσει ο κόσμος... Εμένα ας πούμε μια κλήση 300 ευρώ, άμα μου πούνε να την πληρώσω με 50 θα πάω να την πληρώσω»

Στο κέντρο της Αθήνας όπου και να γυρίσει κανείς το βλέμμα του, θα δει παράνομα παρκαρισμένα αυτοκίνητα και μηχανάκια. Οι κλήσεις πέφτουν βροχή, τα πρόστιμα όμως δεν εξοφλούνται και έτσι δημιουργούνται υπέρογκα χρέη για το δήμο.

Στο δήμο Αθηναίων ουσιαστικά οι οφειλές είναι 325 εκατομμύρια, ένα πολύ μεγάλο ποσοστό περίπου στα 70 εκατομμύρια αφορούν κλήσεις που μπορεί να είναι μικροποσά, όμως ξέρετε συγκεντρώνονται αυτά σε ένα μεγάλο νούμερο. Τα υπόλοιπα μπορεί να είναι  οφειλές από μισθώματα, οφειλές από διάφορα πρόστιμα.

Η σχετική αίτηση υποβάλλεται το αργότερο έως τις 30 Νοεμβρίου 2017 στην αρμόδια  υπηρεσία του  Δήμου, ενώ το ελάχιστο ποσό μηνιαίας δόσης δεν μπορεί να είναι κάτω από 20 ευρώ.

Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top