8 στους 10 που εντάχθηκαν σε ρύθμιση με δόσεις, την έχασαν!

Τα οικονομικά τους δεν τους επέτρεψαν να συνεχίσουν να πληρώνουν

Οκτώ στους δέκα επιχειρηματίες που μπήκαν στο σύστημα των δόσεων πετάχτηκαν στην κυριολεξία εκτός, καθώς μπορεί να φανήκαν συνεπείς μια και δυο φορές ίσως,  αλλά τα αδεία ταμεία τους δεν τους επέτρεψαν να συνεχίσουν να πληρώνουν τα χρήματα που τους αναλογούν.

 «Με άδεια ταμεία πώς να φανώ συνεπής στην πληρωμή των δόσεων είτε στην εφορία είτε στο ταμείο μου;  Μόνο στον δήμο προσπαθώ να φανώ συνεπής με μεγάλη προσπάθεια, όλα τα άλλα τα έχω αφήσει, τι να κάνω» δηλώνει ο ιδιοκτήτης επιχείρησης ειδών ένδυσης και υπόδησης Ανδρέας Ανδριανόπουλος

Δεν το εχει καταφέρει όμως ούτε ένας συνάδελφός του, ο Αλέξανδρος Σταμάτης, που  όπως δηλώνει στο ρεπορτάζ, έχει κάνει   45 ευρώ  είσπραξη μέσα σε 4 ώρες!

Την ίδια ώρα, ο  τζίρος εχει μειωθεί μόνο τον τελευταίο μήνα κατά 30%.

Όπως δηλώνει  ο ιδιοκτήτης καταστήματος αργυροχρυσοχοϊας, Ιωσήφ Βουράκης,  το ποσοστό των συναδέλφων του που δεν μπορούν να πληρώσουν και να φανούν συνεπείς θα αυξάνεται καθημερινά.

Ένας άλλος επιχειρηματίας 50 ετών, ο  Γιώργος Καραγιάννης το παλεύει όπως λέει να φανεί συνεπής,  αλλά η προσπάθεια του ειναι πολυ δύσκολη. 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top