Άνοιξε το TAXISnet για το επίδομα θέρμανσης- Μέσα στο πρώτο τέταρτο έγιναν 4.500 αιτήσεις!

Η εφαρμογή είναι διαθέσιμη από το βράδυ της Τρίτης

Άνοιξε το TAXISnet για το επίδομα θέρμανσης- Μέσα στο πρώτο τέταρτο έγιναν 4.500 αιτήσεις!

Επιτέλους άνοιξε η εφαρμογή στο ΤΑΧΙSnet για την υποβολή των αιτήσεων χορήγησης του επιδόματος θέρμανσης. Η εφαρμογή είναι διαθέσιμη από χθες το βράδυ, ενώ ενδεικτικό του μεγάλου ενδιαφέροντος από τους φορολογούμενους είναι ότι μέσα στο πρώτο τέταρτο οι αιτήσεις ξεπέρασαν τις 4.500!

Σημειώνεται ότι οι δικαιούχοι που επιθυμούν να λάβουν την οικονομική ενίσχυση έως το τέλος του έτους έχουν στη διάθεσή τους προθεσμία 10 ημερών από σήμερα, για να υποβάλλουν την αίτησή τους. Για αιτήσεις που θα υποβληθούν μετά την 31η Δεκεμβρίου, η καταβολή του επιδόματος θα γίνει έως τις 30 Ιουνίου.

Σύμφωνα με την απόφαση του υπουργείου Οικονομικών η πληρωμή του επιδόματος θέρμανσης διενεργείται μέσω τραπεζικών ή λοιπών πιστωτικών ιδρυμάτων.

Σε περιπτώσεις αιτήσεων όπου υπάρχουν αμφιβολίες για τις προϋποθέσεις χορήγησης του επιδόματος, μετά τις απαραίτητες διευκρινίσεις και ελέγχους εφόσον διαπιστωθεί ότι ο αιτών είναι δικαιούχος, το ποσό του επιδόματος θέρμανσης δύναται να καταβάλλεται έως 13 Οκτωβρίου 2017.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top