Άφαντη η εγκύκλιος για τη νέα ρύθμιση των 100 δόσεων!

"Κολλημένοι" στον υπολογιστή χιλιάδες φορολογούμενοι

Άφαντη η εγκύκλιος για τη νέα ρύθμιση των 100 δόσεων!

​Άφαντη παραμένει η εγκύκλιος της ΓΓΔΕ για την ένταξη οφειλών προς την εφορία στην νέα ρύθμιση για τις 100 δόσεις, ενώ ακόμη δεν έχει ανακοινωθεί πότε θα ανοίξει το Taxisnet για τις αιτήσεις των οφειλετών του δημοσίου με αποτέλεσμα να έχουν «παγώσει» οι πληρωμές των φορολογούμενων οφειλετών προς το δημόσιο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η εγκύκλιος για την νέα ρύθμιση μετά και τις αλλαγές που έγιναν είναι έτοιμη υπογεγραμμένη, αλλά το αδιέξοδο με την τρόικα την κρατά στα συρτάρια της Γενικής Γραμματέως Δημόσιων Εσόδων κ.Σαββαίδου.

Την ίδια ώρα, χιλιάδες φορολογούμενοι οφειλέτες είναι από χθες με ένα ποντίκι στο χέρι περιμένοντας να ανοίξει το Taxisnet για τις αιτήσεις ώστε να ρυθμίσουν τις οφειλές τους.

Εφόσον δημοσιευτεί η εγκύκλιος η διαδικασία ξεκινά από την Δευτέρα και οι ενδιαφερόμενοι οφειλέτες του δημοσίου θα μπορούν από τον υπολογιστή τους να δουν τις οφειλές τους όπως μπορούν να το κάνουν και τώρα στην προσωποποιημένη πληροφόρηση του λογαριασμού τους, αλλά και να δουν ποια ρύθμιση και σε πόσες δόσεις τους συμφέρει να διακανονίσουν το ποσό που οφείλουν.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top