Τελεσίγραφο ΣτΕ στο κράτος για τις αντικειμενικές αξίες

Οικονομική ανακούφιση για χιλιάδες Έλληνες χάρη στην "Δράση"

Τελεσίγραφο ΣτΕ στο κράτος για τις αντικειμενικές αξίες

​Απόφαση «βόμβα» που έλαβε το Συμβούλιο της Επικρατείας υποχρεώνει το ελληνικό κράτος να αναπροσαρμόσει τις αντικειμενικές μέσα σε διάστημα 180 ημερών.

Πιο συγκεκριμένα, το Ανώτατο Διοικητικό Δικαστήριο, μετά από προσφυγή που έγινε από στελέχη, φίλους και τον Πρόεδρο της Δράσης Θόδωρο Σκυλακάκη, με δικηγόρο τον Αντιπρόεδρο της Δράσης Τάσο Αβραντίνη, υποχρεώνει το κράτος να αναπροσαρμόσει τις αντικειμενικές αξίες εντός 6 μηνών.

Η απόφαση του ΣτΕ σύμφωνα με τη Δράση «θα δώσει οικονομική ανακούφιση σε εκατομμύρια πολίτες που φορολογούνται με τρόπο παράλογο σε περιουσία που ουσιαστικά δεν έχουν. Αποτελεί ταυτόχρονα δικαίωση της επίμονης εκστρατείας της Δράσης για την παράλογη φορολογία των ακινήτων».

«Αποδεικνύεται ότι για να βοηθήσεις ουσιαστικά τους πολίτες δεν χρειάζονται φωνασκίες και λαϊκισμός. Χρειάζεται σοβαρή δουλειά, τεκμηρίωση, επιχειρήματα και επιμονή. Αυτά έκανε η Δράση και με τα ελάχιστα μέσα και την περιορισμένη κάλυψη που είχε, πέτυχε σήμερα μια μεγάλη νίκη για την οποία είμαι υπερήφανος. Αν οι πολίτες μας δώσουν περισσότερη δύναμη, θα κάνουμε πολύ περισσότερα για αυτούς�� δήλωσε σχετικά ο κ.Σκυλακάκης.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top