Φρίκη στις ΗΠΑ: Τη σκότωσε και μετά τη διαμέλισε στο πρώτο τους ραντεβού

Τραγικό τέλος για την 19χρονη φοιτήτρια Sade Robinson

Όταν η 19χρονη Sade Robinson δεν εμφανίστηκε στη βάρδια της στην πιτσαρία του Ουισκόνσιν στις 2 Απριλίου, οι συνάδελφοί της υποψιάστηκαν αμέσως ότι κάτι δεν πήγαινε καλά.

Το προηγούμενο βράδυ, η Robinson είχε προγραμματίσει το πρώτο της ραντεβού με τον 33χρονο Maxwell Anderson σε ένα τοπικό εστιατόριο με θαλασσινά, σύμφωνα με μαρτυρίες. Η νεαρή φοιτήτρια ανυπομονούσε για το ραντεβού, λέγοντας μάλιστα σε έναν συνάδελφό της πόσο ενθουσιασμένη ήταν. 

Αστρολόγος σκότωσε σύζυγο και μωρό επειδή φοβόταν την έκλειψη ηλίου

Ο άνδρας κατηγορήθηκε την Παρασκευή για τον φόνο της 19χρονης, η οποία εξαφανίστηκε αφού πήγε σε ραντεβού μαζί του. 

Τα φρικιαστικά ευρήματα της αστυνομίας

Αφού τα ίχνη της νεαρής φοιτήτριας του Τεχνικού Κολέγιου του Μιλγουόκι χάθηκαν, οι Αρχές ξεκίνησαν έρευνες για τον εντοπισμό της. 

Αρχικά βρέθηκε πυρπολημένο το αυτοκίνητό της στις 3 Απριλίου, ενώ λίγο πιο δίπλα εντοπίστηκαν κομμάτια που τα ρούχα που φορούσε την ημέρα που εξαφανίστηκε. 

Την ίδια μέρα, στη λίμνη Μίσιγκαν εντοπίστηκε ένα κομμένο πόδι. Μετά από εξέταση DNA, διαπιστώθηκε πως ανήκε στην 19χρονη. Τα μακάβρια ευρήματα της αστυνομίας δε σταμάτησαν εκεί. Τις ημέρες που ακολούθησαν βρέθηκαν κι άλλα μέλη του σώματός της σε διάφορα σημεία. 

Εκτελέστηκε θανατοποινίτης για τη δολοφονία της ξαδέρφης & του συζύγου της

Ο Andreson συνελήφθη λίγα εικοσιτετράωρα μετά. 

Το χρονικό της δολοφονίας της 19χρονης

Από την έρευνα προέκυψε ότι η Robinson πήγε στο σπίτι του 33χρονου στις 9 το βράδυ την ημέρα του προγραμματισμένου ραντεβού τους. Το κινητό της έδωσε σήμα σε πολλά σημεία του Μιλγουόκι, ώσπου στις 4:30 το ξημέρωμα έσβησε. 

Τρίχρονη βασανίστηκε μέχρι θανάτου κατά τη διάρκεια εξορκισμού

Οι Αρχές βρήκαν από κάμερες ασφαλείας πλάνα του αυτοκινήτου της κοπέλας και έναν άνθρωπο να πηγαίνει από αυτό στο πάρκο. Λίγο αργότερα, ο Anderson καταγράφηκε να μπαίνει σε λεωφορείο και να γυρίζει στο σπίτι του. 

Σύμφωνα με τη New York Post, ο 33χρονος είχε καταδικαστεί τρεις φορές στο παρελθόν για βίαιη συμπεριφορά. 

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top