Αστρολόγος σκότωσε σύζυγο και μωρό επειδή φοβόταν την έκλειψη ηλίου

Η ανάρτησή της για την Αποκάλυψη λίγες ώρες πριν τη διπλή δολοφονία

Σκότωσε Σύζυγο Και Μωρό Επειδή Φοβόταν Την Έκλειψη Ηλίου

Μία μητέρα στις ΗΠΑ, επηρεασμένη από την έκλειψη ηλίου που σημειώθηκε τη Δευτέρα 8/4 σκότωσε τον σύζυγό της και πέταξε το μωρό της από το αυτοκίνητο.

Πρόκειται για την 29χρονη Ντανιέλ Τζόνσον ή Ντανιέλ Αγιόκα, γνωστή influencer, αστρολόγο και «θεραπεύτρια». 

Μητέρα σκότωσε τον σύζυγο και το μωρό της λόγω της έκλειψης ηλίου

Η 29χρονη Ντανιέλ Τζόνσον ή Ντανιέλ Αγιόκα / Φωτογραφία Twitter

Λίγες ώρες πριν προβεί στη διπλή δολοφονία είχε κάνει μια ανάρτηση στην πλατφόρμα Χ για την έκλειψη, λέγοντας ότι το αστρονομικό γεγονός φέρνει την Αποκάλυψη, ότι είναι «η επιτομή του πνευματικού πολέμου» και ότι «οι άνθρωποι πρέπει να διαλέξουν πλευρά».

«Ξυπνήστε! Ξυπνήστε! Η Αποκάλυψη είναι εδώ! Όποιος έχει αυτιά ακούει. Η ώρα για να επιλέξετε όσα πιστεύετε είναι εδώ. Εάν πιστεύετε σε έναν νέο κόσμο, τώρα είναι πιθανός. Υπάρχει δύναμη στην επιλογή!», ανέφερε στην ανάρτησή της.

Η ανάρτηση μητέρας πριν σκοτώσει σύζυγο και μωρό

Τρεις ημέρες αργότρα, νωρίς το πρωί, πριν την ολική έκλειψη ηλίου που καθήλωσε εκατομμύρια κόσμο, η Τζόνσον προέβη στην αποτρόπαια πράξη της: μαχαίρωσε μέχρι θανάτου τον σύντροφό της στην κουζίνα του σπιτιού τους και πέταξε το οκτώ μηνών μωρό τους από το παράθυρο του υπερπολυτελούς αυτοκινήτου τους, ενώ ήταν εν κινήσει.

Η Τζόνσον βρήκε επίσης τραγικό θάνατο λίγα λεπτά αργότερα, αφού τράκαρε το αυτοκίνητό της στην εθνική οδό Pacific Coast στην παραλία Redondo, στην Καλιφόρνια.

Από τις έρευνες της αστυνομίας στο σπίτι της οικογένειας εντοπίστηκαν κάρτες ταρώ και μαύρα φτερά. Το αστυνομικό τμήμα του Λος Άντζελες έχει δώσει στη δημοσιότητα ελάχιστες λεπτομέρειες της υπόθεσης, που βρίσκεται ακόμη σε εξέλιξη.

Πάντως, χωρίς το κίνητρο να έχει ακόμα ξεκαθαριστεί, πιστεύεται ότι η έκλειψη ηλίου να επηρέασε σε μεγάλο βαθμό την Ντάνιελ, με βάση όσα έγραψε δημόσια.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top