Έφαγε 39 νομίσματα και 37 μαγνήτες για να τον βοηθήσουν στο... bodybuilding

Πίστευε ότι θα απορροφούσε τον ψευδάργυρο!

Έφαγε Νομίσματα Και Μαγνήτες Για Το Bodybuilding

Δεν πίστευαν στα μάτια τους οι γιατροί στο Νέο Δελχί, όταν είδαν την ακτινογραφία ενός νεαρού άνδρα, ο οποίος είχε καταπιεί νομίσματα και μαγνήτες προκειμένου να τον βοηθήσουν στο bodybuilding.

Στις ακτινογραφίες που έγιναν πριν από τη χειρουργική επέμβαση του 26χρονου φαίνονται να έχουν συσσωρευτεί στα έντερά του 37 μαγνήτες και 39 νομίσματα. Τα κατανάλωσε καθώς πίστευε ότι θα απορροφήσει τον ψευδάργυρο, ο οποίος θα τον βοηθούσε στο bodybuilding.

Ο 26χρονος, που σύμφωνα με πληροφορίες λάμβανε θεραπεία για άγνωστη ψυχιατρική πάθηση, έφτασε στα επείγοντα με φρικτούς πόνους και εμετό, που συνεχίζονταν για περισσότερες από 20 ημέρες.

 

 

Τα νομίσματα και οι μαγνήτες είχαν προκαλέσει εντερική απόφραξη στο σώμα του, με αποτέλεσμα να υποβληθεί σε άμεση χειρουργική επέμβαση για την αφαίρεση τους. 

Οι χειρουργοί παρατήρησαν ότι οι μαγνήτες και τα νομίσματα είχαν συσσωματωθεί σε δύο ξεχωριστούς βρόχους στο λεπτό έντερο, με τη μαγνητική δύναμη να τα «κλειδώνει». Αποτέλεσμα ήταν να προκαλέσουν διάβρωση κατά μήκος του εντερικού τοιχώματος.

Ευτυχώς, κατάφεραν να ανοίξουν το έντερο και να αφαιρέσουν όλα τα νομίσματα και τους μαγνήτες. 

Μεγάλη ποσότητα από τα μέταλλα βρέθηκε επίσης στο στομάχι του. 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top